Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

JEZIVO! DEVOJČICU PRONAŠLI OSAKAĆENU U KOFERU: Nakon škole se nije vratila kući

Objavio: RHT
17/10/2022 7:00 PM

Pronađeno telo devojčice koja je nestala u Parizu, a uz pomoć sigurnosnih kamera pronađen i ubica.

Foto: Pixabay/diegoparra

Osumnjičena dvadesetčetvorogodišnja Dahbija B. Optužena je da je mučila i silovala dvanaestogodišnju devojčicu Lolu, nakon čega joj je prerezala grkljan i njen leš spakovala u kutiju nalik na koferu. Beskućnica iz Alžira privedena je na ispitivanje u Parizu i optužena za ubistvo Lole Davijet.

Devojčicin nestanak roditelji su prijavili u petak oko 16 časova iz straha da je kidnapovana jer se nakon škole koja se nalazi iza ugla nije vratila kući. Na snimcima sa sigurnosnih kamera mogu se videti ubica i njena žrtva pored stambenog bloka u kojem je Lola živela, a njeno telo pronađeno je blizu zgrade u kojoj je živela sa roditeljima Delfin i Johanom Devijetom.

Lola zna da petkom ide pravo kući jer mi idemo u Betun, porodično selo, tri sata vožnje severno od Pariza – rekla je Lolina mama. 

Na snimcima sigurnosnih kamera sa zgrade videli su devojčicu kako sa nepoznatom ženom ulazi u zgradu.

Lolina majka na svom Fejsbuk profile napisala je kako je Lola poslednji put viđena sa ženom koju ne poznaju. Njeno telo, vezano u kutiji pronašao, je beskućnik istog dana oko 23 časova, još bizarnije od svega je što su joj na telu bili ispisani brojevi.

Svedoci koji su davali izjave novinarima rekli su kako su devojčicu videli da ulazi sa ženom u zgradu, a zatim nakon pola sata je videli samu kako nosi kofer. Takođe navode kako je prilazila ljudima i molila ih da joj pomognu sa koferom. Zatim je ostavila kofer pored kafića I otišla u pekaru prekoputa.

Prema jednom od istražnih izvora tvrdi da dokazi sugerišu da je devojčica bila odvedena u podrum zgrade, gde je kasnije bila silovana i mučena, a zatim ubijena.

– Veruje se da osumnjičena pati od ozbiljnih psihičkih problema. Živela je na ulici, ali je imala prijatelje i porodicu u oblasti Pariza – navodi izvor iz policije za javnost.

Osumnjičena je u pritvoru i tereti se za ubistvo i silovanje maloletne devojčice.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner