Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SADA JE I ZVANIČNO! Crvena Zvezda i Partizan igraju Evroligu naredne sezone, objavilo je takmičenje! FILIP KOSTIĆ SUTRA IDE NA SNIMANJE! Evo koja je tačno povreda u pitanju iskusnog krila “Orlova”! “POLUDELA SAM” Marija Kulić u LOŠEM STANJU: Drama u Nišu, ne može da dođe sebi nakon onoga što joj se u bolnici desilo BEZ TADIĆA NA TRENINGU ”ORLOVA” Srbija se sprema za meč protiv Slovenije, evo u kakvom je raspoloženju selektor Piksi! ĐINA DŽINOVIĆ PREŠLA MAJCI PREKO SVEGA! Evo kako Melina provodi vreme sa ćerkom, a onda objavila vrelu fotku! (FOTO) SVI NA NOGAMA U DOMU ALEKSANDRE I FILIPA! Evo šta se dešava, oni van sebe! (FOTO) “NE MOGU DA GA GLEDAM, LUPAĆU GLAVOM U ZID!” Aneli optužila Janjuša da je namerno PROVOCIRA, i dalje razmišlja da li da zadrži NJEGOVU BEBU! IVICA DAČIĆ NA SASTANKU SA HILOM: Nastavak dosadašnje uspešne saradnje iz oblasti unutrašnjih poslova! Dačić: Uloga UNMIK-a od ključnog značaja za bezbednost Srba na KiM NAKON TUGE, SLAVLJE U DOMU OGNJENA AMIDŽIĆA! Oglasila se Mina, pa emotivnom objavom svog sina raznežila muža! HYPETV PROGRAM ZA UTORAK 18. jun 2024! ŠOK INCIDENT NA EURO! Upao na teren usred meča, obezbeđenje hitno reagovalo! (VIDEO) SKANDAL U PORODICI LAZIĆ SE NASTAVLJA! Oglasila se Branka Lazić, evo da li se stvarno TAJNO UDALA u Austriji, svima ZAPUŠILA USTA! ŠOK! ANELI BRUTALNO RASKRINKALA JANJUŠA: Pokušao da obmani naciju, u sve umešana i Maja Marinković, SKANDAL! CITY HYPE: Bilal Brailović nikada oštrije o Aneli i Asminu: “Odvratni su mi!” Mia Borisavljević osula paljbu po hejterima! Sve novosti o rijalitiju “Imanje”! “PUSTITE ME, MOLIM VAS!” Evo u kom stanju se nalazi Marija Kulić nakon što je ZAVRŠILA u Urgentnom centru!

Sanja Vučić ima dvojnicu!

Objavio: RHT
12/10/2022 8:30 PM

Na TikToku se pojavila devojka za koju fanovi tvrde da likom neverovatno podseća bivšu Uraganku Sanju Vučić.

Naime, u pitanju je poznata libanska pevačica Reem Al-Savas, koja se proslavila svojim karakterističnim stilom i načinom izražavanja u pevanju.

Time je postala poznata širom arapskog sveta, a ova pevačica je poslednjih godina sve slušanija na Jutjub platformi.

Ipak, ono što je izazvalo veliku prašinu u javnosti je njena velika sličnost sa našom pevačicom Sanjom Vučić, a snimci njihovog upoređivanja uveliko se šire društvenim mrežama. 

Ono što možemo da primetimo je da ove dve pevačice imaju slične crte lica, kao i oblik usana, dok su im obrve, oči i kosa gotovo identični.

I sama Sanja prinala je da liče, te je jednu od tih objava podelila i na svom Instagram profilu.

– Sanja ima dvojnicu…Ima, ima – napisala je Vučićeva uz objavljeni snimak libanske pevačice.

Ono što je posebno interesantno je i da među njima još nekoliko sličnosti. Naime, bivša članica grupe “Hurricane” je studirala arapski jezik, a poznato je i da njena majka nosi ime arapskog porekla – Mevlida.

Procenite sami ovu slicnost!

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner