Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BEOGRAĐANI U STRAHU: Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah pozovite policiju! EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović o TAJNIM projektima sa Karleušom?! (VIDEO) Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je… MUK U BANJSKOM POLJU! Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala je samo jednu stvar ŠOK POTEZ PEVAČA! Evo šta je uradio i kako je upao na ŽURKU i sve ostavio bez teksta! JOKSIMOVIĆI PRUŽILI PODRŠKU KARLEUŠI! Pevačica otkrila sve detalje! Dnevni horoskop za 16. maj! Mesec u Devici vas poziva da sagledate svoje postupke

POTRESNA ISPOVEST KIJE KOCKAR!: Pretrpela je psihičko nasilje, njen otac je zario staklo njenoj majci u oba oka

Objavio: RHT
10/10/2022 11:00 AM

Pevačica Kija Kockar oduvek se borila protiv nasilja. Javno je iznosila svoje stavove kad god bi se reč “nasilje” spomenula u medijima.

Foto: ATA Images

Znamo da njen životni put nije bio lak, ali nas je zanimalo da li može da kaže da je ona nekada bila žrtva nasilja.

-Suočila sam se sa psihičkim nasiljem, za to kažu da najviše ostavlja posledice. Ja sam neko ko najviše osuđuje nasilje. Što se tiče moje porodice, samo sam jednom to videla. Moja baka, takođe je bila neko ko je trpeo nasilje. Prvo sećanje koje imam kao dete, tati sam bila do visine kaiša… Desilo se jednom i nikada više, nije dozvoljavala da se to ponovi. Meni je majka dala primer šta nikada u životu ne treba da dozvolim. Imala je naočare taj dan, kada ju je otac udario i komad stakla joj se urezao tu kod oka, ali sve se završilo kako treba – iskreno je počela Kija, a potom je nastavila:

-Nisam mu nikada postavila to pitanje, ali neka druga jesam. Znam zašto je to uradio. To je jedan vid nemoći, kukavički, kada ne možeš verbalno, prelaziš na nasilje… Kada sam prvi put pričala sa njim na tu temu, nisam ništa pitala jer nema potrebe, nema opravdanja za to. Krivo mi je što nije odgovarao za to. Nisam ljuta na njega, jer moj otac nikada nije digao ruku na mene, a na majku sam ponosna kako je odreagovala i tada i kasnije. Da je on sada živ, ne bih se libila da ponovim da je njegov potez bio nešto najgnusnije što je mogao da uradi. Kasnije mislim da je shvatio da je pogrešio, jer je umro sam. Iz svega sam izvukla dobru pouku, a to je da ništa ne treba trpeti – završila je pevačica.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner