Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO)

NAKON INTIMNOG ODNOSA DOBILA ŠUT-KARTU!: ,,Ispala sam glupa”

Objavio: RHT
05/10/2022 10:20 PM

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić su tokom noći obnovili svoju romansu, koju su započeli prvih dana šeste sezone “Zadruge, a sada su odlućili da stave tačku na odnos.

Foto: ata images

Ivan Dragić i Aleksandra Momčilović, obavili su razgovor, nakon intimnog odnosa koji su imali.

– Od momenta kada smo ušli, postoji neka privlačnost među nama, malo smo popili, desilo se, to je normalno, dešava se tako nešto napolju, dešava se i ovde – rekao je Ivan.

– Ljudi su očekivali da staneš na moju stranu – kazala je Aleksandra.

– Ti nemaš momka, ni muža, ja nemam devojku, ženu ni decu kakav je problem? – upitao je Ivan.

 Pa dobro, ali se ipak očekivalo da staneš uz mene – kazala je Aleksandra.

 Reci ako misliš da nešto treba da kažem? Rekla si da treba da te branim – kazao je Ivan.

– Nisam ja to rekla, nego je to mišljenje zadrugara, tako su rekli – kazala je Aleksandra.

 Ti si uradila sa nekim do koga ti je stalo i da ti se ja sviđam, ja ću to reći večeras – rekao je Ivan.

– Ja sam ispala glupa, ali me samo iz tog razloga nije sramota. Ali se ja tebi ne sviđam – kazala je Aleksandra.

– Nije da se ti meni ne sviđaš, nikada neću reći da ti nisi lepa i dobra prema meni. Nikad ne znaš šta će vreme učiniti – kazao je Ivan.

– Ja ništa ne radim po tom pitanju, ne zamaram te – kazala je Aleksandra.

 Ako sutra budemo zajedno, šta će onda reći? – upitao je Ivan.

– Opet će kesti go*na. Pričaće da si ti mene iskoristio, ti si muškarac, drugačije je. Mene je samo sramota zbog bolesne majke, kojoj sam obećala da tako nešto neću uraditi – rekla je Aleksandra.

– A misliš da je mojima drago? Ja sam iz patrihalne porodice, njima tek nije milo zbog ovoga – kazao je Ivan.

– Ispluvao si me pred svima – rekla je Aleksandra.

– Ja tebe pljuvao? Nisam. Ti si moja bivša, ja te poštujem, to je to. Ako te budu napadali, reci da si slobodna devojka, svideo sam ti se – rekao je Ivan.

– Mene nije sramota od ovoga sad, već od onoga u kupatilu što je bilo sa Danijelom – rekla je Aleksandra.

– Ja te neću pljuvati, to da znaš – kazao je Ivan.

– To bi bilo ružno, kada bi tako nešto uradio – rekla je Ivana.

– Ja ne želim da lažem, petljam, ni da te zavlačim, a da me vidiš sa nekom drugom. Idem sada da spavam, pa se vidimo večeras. Samo pazi šta pričaš, nemoj da lažeš i petljaš – rekao je Ivan.

Inače, iako su na početku rijalitija izbegavali da spavaju u spojenim krevetima, kako se ne bi pričalo o njihovoj intimi, to ih nije sprečilo da usred paba otpočnu vrelo “druženje”, a kako će se nadalje odvijati odnos između njih, i da li su zaista stavili tačku, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner