Background adbanner
calendar

Četvrtak 13. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVA RAS MISLILA DA JE ONA UBILA MUŽA! Glumica šokirala prisutne priznanjem, a evo šta su joj na kraju lekari otkrili! “Odbija da viđa sina!” Ekskluzivno! Marija Ana prolazi kroz PAKAO zbog bivšeg partnera! (VIDEO) ŠOK RASKID MARKA STEFANOVIĆA I SANJE GRUJIĆ! On ključa od besa: “Neću da čujem za tu gaduru u životu” OTKRIVAMO TREĆEG UČESNIKA “IMANJA”! Evo ko će od septembra kročiti na NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU SUTRA BEZ NASTAVE U BEOGRADSKOJ ŠKOLI U KOJOJ JE PREBIJENA NASTAVNICA: Stravični detalji napada majke učenika: “Lupala joj je glavu o pod” “IMAM UDVARAČE I LETNJE AVANTURE” Ivana Jordan zablistala na promociji svog novog singla, priznala šokantne stvare iz života! (FOTO) POMIRENJE NA POMOLU?! Ekskluzivno! Marija Ana otkrila da li se vraća Filipu Đukiću?! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! KARIĆ JE DRUGI UČESNIK “ IMANJA” NAJVEĆEG RIJALITIJA NA BALKANU! “Danas je potpisao ugovor…” POZNATI IZNENADILI STAJLINZIMA NA OTVARANJU JEDNE RADNJE U BEOGRADU: Glumica pokazala vitku liniju, a pevač šokirao izdanjem (FOTO) “Luna je bila sa Gastozom?!” EKSKLUZIVNO! Marija Ana RASKRINKALA Đoganijevu i Marinkovića?! (VIDEO) FIFPRO podneo tužbu protiv FIFA! SVE ZBOG SVETSKOG KLUPSKOG PRVENSTVA SKANDALČINA U EMISIJI! Voditelji rijalitija ušli u žestok okršaj, hitno prekinut program, ovo se do sada nije desilo “GODINU I PO DANA SAM ŽIVELA PAKAO ZBOG PREVARE” Rada Manojlović otvorila dušu o stravičnom periodu: “Posle 10 godina, to su lomovi” EVO NA ŠTA SE KARLEUŠI ĆERKA POŽALILA! Pevačica hitno reagovala, pa podelila šok snimak! (FOTO) JANJUŠ NAGOVARA ANELI DA POBACI DETE?! Informacija voditeljke ostavila sve u šoku, hitno oglašavanje, detalji lede krv u žilama “FUJ” Asmin Durdžić ŠOKIRAN Anelinom odlukom o navodnom pobačaju deteta! Oglasio se ekskluzivno za Hype: “Prave ih slučajno, pa se onda čiste”

INFLUENSERKE OTKRIVAJU KAKO NAJBRŽE DOĆI DO USPEHA!: ,,Važno je biti svoj”

Objavio: RHT
05/10/2022 12:15 AM

Najpoznatije srpske influenserke otkrivaju kako najbrže stići do uspeha, kako osvojiti srce partnera i pričom iz svog iskustva odgovaraju na mnoga druga važna pitanja sa ciljem da svojoj publici olakšaju život.

Foto: Instagram/Printscreen

Popularna pop pevačica Sara Jo našla se mnogo puta u iskušenju da li napraviti kompromis sa trendom koj diktira društvo ili ostati autentican i veran sebi, ali ona po cenu toga da izgubi slavu koju ima, bira drugo.


-Uvek je važno biti svoj, pa i ako pratiš trend, prilagodi taj stil sebi. U svemu što radim želim da budem svoja – Izjasnila se Sara i poslala važnu poruku.

Mlada influenserka Nadja Stanojevic bez ustručavanja nam je otkrila šta bi radije izabrala novac ili slavu.


-Uvek novac.

Svesni smo činjenice koliko hejt komentari mogu biti grubi i koliko mogu uticati na mlade ljude, medjutim Nadja je od one grupe influensera koji će reći šta misle, ali ne obazirući se ko će šta reći ili u ovom slučaju prokomentarisati.

Sa jednom od najpopularnijih devojaka sa društvenih mreža, Dunjom Jovanić, pričali smo o izgradnji njene karijere. Ona je kroz svoju priču podelila da graditi ime deset godina nimalo nije malo i da sve što radi, radi polako i sa željom da to nekome bude od neke koristi.

– Svesna sam da me prate mlade devojke ine želim da pričam o nečemu što njima može da naruši samopouzdanje ili da ih odvede na neki manje dobar put. -Iznela je svoj stav Dunja Jovanić.

Modna blogerka Zorana Jovanovic kako ljubavne tako i prijateljske veze uspeva da održi uz pomoć društvenih mreža. Kao što je svesna da ne može bez telefona, kao ni da ne može da podnese da neko nešto ima, a ona da nema, tako je isto spremna da sama odgaja dete, jer nikada ne bi mogla da bude u odnosu gde ljubavi nema.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner