Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da pretiš, PRIHVATI PORAZ” “BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Marko Miljković PREBAČEN IZ URGENTNOG CENTRA u bolnicu za MENTALNE BOLESTI “LAZA LAZAREVIĆ”! Najnoviji detalji ANELI VAN SEBE! HITNO TRAŽI POLIGRAF: Unete šok informacije iz spoljnog sveta, Ahmićeva zajecala na sav glas! STANISLAV PONIZIO I ŠUTNUO MAJU: Učesnica ne može da dođe sebi, nakon brutalnih intimnih odnosa, sada joj ovo uradio, ŠOK DRAMA U PORODICI ANĐELE ŠPARAVALO: Njena majka se rastaje sa dušom, objavila srceparajuće fotke i reči, van sebe (FOTO) “RAČUNAJTE NA NAS” Miroslav Ilić i Aca Lukas će biti deo novog rijalitija na Hype televiziji! Saša Mirković im se javno zahvalio MARKO OPKOLJEN SA SVIH STRANA! Miljkovića čuva 8 policijaca, NA KRAJU PRIZNAO ŠTA JE URADIO?! “EVO ŠTA JE OSTALO OD MENE POSLE 10 GODINA BRAKA” Veljko ne može više da ćuti o Verici Rakočević: “Kao da sam kon” “UMESTO DA BUDEM SA DECOM, SADA ME VODE U LAZU” Marka Miljkovića privode sa lisicama, on nastavlja da pravi HAOS! “DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom! UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ! U PRATNJI POLICIJE STIGAO U URGENTNI CENTAR! HYPE ekskluzivno saznaje detalje NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Ne zaustavlja se, nakon pretnji, opomene i urnisanja Maje, sada javno objavila ovo! “ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega! SANDRA AFRIKA NA PROMOCIJI BEZ BRUSA! Sevnule grudi iz pripijene haljine, pevačica u nikad vrelijem izdanju, sve na izvol’te! (FOTO)

EVO ZBOG ČEGA JE SEVERINA UHAPŠENA!: Otkrivamo ko je glavni krivac za tuču, isplivali novi detalji

Objavio: RHT
04/10/2022 10:00 PM

Vest o nedavnom porodičnom sukobu između rođenih sestara Severine Vučković i Marijane Popović u stanu u Splitu, kom je prisustvovala i njihova majka Ana, kao bomba je odjeknula u medijima u regionu.

Foto: Instagram

Posebno je bilo šokantno to što je zbog ovog skandala Severina bila privedena na zagrebačkom aerodromu, kako bi dala iskaz u policiji i iznela svoje viđenje incidenta u Splitu.

Tada su i jedna i druga strana imale svoje verzije spornog događaja, a kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskog hrvatskoj pevačici, pravi okidač za porodični incident bila je nekretnina koju je Severinina majka Ana prepisala unuci Miji, zbog čega je Marijana pobesnela.

– U medijima se svašta pisalo o tome zbog čega je stvarno došlo do tuče u stanu u Splitu. Ima tu svega, tačno je i to da je Marijanu pogodilo što ju je Seve odjavila sa splitske adrese, ali je glavni okidač sukoba taj što je njihova majka Ana jednu nekretninu prepisala direktno Marijaninoj ćerki Miji, a svojoj unuci, koju obožava. Ona se o tome uopšte nije konsultovala s Marijanom, dok je Severina u potpunosti podržala tu ideju svoje majke i bila je upoznata sa svim detaljima. Poznato je da Mija i njena majka godinama nisu u dobrim odnosima, a jedno vreme je živela zajedno sa svojom tetkom – priča naš izvor, pa dodaje:

– Kad je Marijana saznala za to da ju je majka Ana potpuno zaobišla po ovom pitanju i da je nekretninu prepisala na ime njene ćerke, a ne njoj, potpuno je poludela od besa. Zvala je majku i Severinu kako bi se raspravila s njima i kako bi joj sve objasnile, ali joj se danima nisu javljale na pozive. Pošto godinama ne komunicira sa ćerkom, a i za to krivi Severinu, ona se odmah uputila za Split kod majke u stan, kako bi se videle i razračunale. Ipak, tamo se zadesila i Seve, koja je odmah stala na stranu svoje majke i zaštitila je od besne Marijane. Ostalo sve znate kako se završilo – završava naš izvor.

Podsetimo, prema pisanju hrvatskih medija, Severina je bila uhapšena u Zagrebu nakon što su policajci od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja. Tada je pevačicina sestra Marijana prijavila Severinu, jer se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Njih dve su se navodno, kako je Marijana tada prijavila policiji, žestoko rvale i šamarale, i to po celom stanu u Splitu, a poznato je da to nije prvi put da su se sestre žestoko sukobile, pošto njihove razmirice datiraju odranije.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner