Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVICA DAČIĆ ČESTITAO ZLATNIM STRELCIMA: “Želim vam mirnu ruku i sreću u novim podvizima!” Vučić čestitao Zorani i Damiru na ZLATU: Ponosni smo na vas! ZORANA LIJE SUZE RADOSNICE! Naši sportisti se potpuno RAZNEŽILI posle ZLATA! (FOTO) Predsednik Srbije primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: Vučić istakao šta su spoljnopolitički prioriteti Srbije SAŠA MIRKOVIĆ SE JAVIO SA NOVE DESTINACIJE! Doživeo šok na aerodromu, pa objavio ko ga je tamo iznenadio! (VIDEO) PEVAČ TOTALNO ODLEPIO! Progovorio o svađi sa Sandrom Afrikom, a onda šokirao najavom dueta sa Desingericom SRPKINJI SE SMUČIO ODMOR U GRČKOJ?! Ostala BEZ TABLICA! ZATVARA SE JEDAN GRANIČNI PRELAZ SA SRBIJOM! Evo koji su alternativni pravci ZLATO ZA SRBIJU! Zorana i Mikec doneli najsjajniju medalju svojoj zemlji “Mladi ste, OSTAVITE ĆERKE U BOLNICI!” Ova JAKA ŽENA je majka bliznakinja koje imaju DAUNOV SINDROM (VIDEO) SIN ANĐELINE DŽOLI DOŽIVEO NESREĆU! Hitno prevezen u bolnicu, zadobio povrede glave, kuka… Danas je OGNJENA MARIJA! Svetiteljka je DOŽIVELA MUKE, a potom je stiglo ISCELJENJE! ZARATILI NA KRV I NOŽ! Ša i Uroš Stanić se najstrašnije vređali i pljuvali ČETVRTI DAN OLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU! Zorana i Damir u borbi za zlato! U pohod kreću košarkaši, pa vaterpolisti, odbojkaši, a onda sledi plivanje i veslanje! SANDRA AFRIKA U PROBLEMU! Novi dečko jok sve zabranio, a ona nastavila da luduje po Crnoj Gori VREMENSKA PROGNOZA! U Srbiji danas sunčano, temperatura do 32 stepena

ŠOK! MARKO NA APARATIMA: Maja je zapravo zaljubljena u drugog?!

Objavio: RHT
04/10/2022 9:30 PM

Marina Popović, Super Cveta i Zorica Marković su govorile o Maji Marinković i njenim emocijama prema Zvezdanu Slavniću.

Foto: Instagram/Printscreen

– Meni je Miljana rekla da sam ja bolesna žena. Ona se umešala u Adamovu i Tamarinu vezu, pa su se posvađali. Umešala se između Maje i Aleks, svuda je ima – rekla je Marina.

– Običan spletkaroš – rekla je Zorica.

– Sada je sela pored Zvezdana – rekla je Marina.

– Ona je sela tamo, jer je nju Maja na to nagovorila. Maja želi da zataška priču da joj se sviđa Zvezdan – kazala je Zorica.

– Ja sam joj rekla da se ne ljuti na tebe – kazala je Marina.

– Ne ljuti se, ona se samo smeška, prija joj – rekla je Zorica.

– Moje svađe sa Miljanom su na početku bile opravdane, ona se predstavila kao pametna osoba, takođe sam ja takva, ja doduše više od nje. Kada sam videla da je ona jedna žalosta osoba, bez mozga, ne ide da ja ispadam mučitelj tokom svega toga – rekla je Cveta.

– Maja je nagovara nju da sedne pored Zvezdana , jer misli da se još nekoj osobi sviđa on, a da zamaže oči Marku, jer se njoj sve vreme sviđa Zvezdan, glupi su, misle da se to ne vidi – rekla je Zorica.

– Nije mi jasno da se ona buni, kaže ne može da spava pored starije osobe – rekla je Marina.

– Ma, znaš li ti koliko nju boli ku*ac – kazala je Zorica.

– Ja sam Maji pokušala da objasnim da taj njen stav: Ja sam ajkula, ostalo su piranice’ ne može da prođe, što se onda zabavljaš sa dobroćudnim kitom, nije ni kit, nego delfin – rekla je Cveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner