Background adbanner
calendar

Petak 3. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Javne ličnosti ujedinjene u bolu na godišnjici tragedije u Ribnikaru! Dirljiv potez rasplakao mnoge Majk Tajson se zbog povratka u ring ODREKAO DVE STVARI koje najviše voli: ŠOKIRAĆETE se kad čujete o čemu je reč VUČIĆ SE SASTAO SA MINISTARKOM SPOLJNIH POSLOVA KRALJEVINE ESVATINI: Razmenili smo mišljenja o svim temama od interesa za naše zemlje! LOM! Miona i Stanislav uhvaćeni ZAJEDNO?! Ša nakon saznanja napravio potpuni HAOS JEZIVO! “U RIJALITIJU SAM MOLILA DA ME VRATE U ZATVOR!” Šok ispovest Nine Prlje “Tamo bodu olovkama” DANAS JE VELIKI PETAK! Ovaj običaj se ne preskače jer donosi sreću tokom čitave godine KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA NAKON PRETNJI: “Duboko se izvinjavam CRNOGORCIMA!” SLOBODA MIĆALOVIĆ SLOMLJENA ZBOG TRAGEDIJE! Oglasila se povodom pretužnog događaja Aleksandra Mladenović doživela UDES! Završila u URGENTNOM centru HITNO OGLAŠAVANJE SANJE STANKOVIĆ! Evo šta je poručila Matoroj i Anđelu Rankoviću! GODINU DANA OD NAJSTRAVIČNIJEG ZLOČINA U SRBIJI! Predsednik VUČIĆ položio cveće u RIBNIKARU HAOS TEK SLEDI! Krofak zapretio Maji Marinković samo dan nakon proslave mesečnice Ponovo leti perje u (ne)ujedinjenoj opoziciji: “POLITIČKA ŠIZOFRENIJA, LAŽOVI I DILETANTI”! Ponoševac najstrašnije udario na dojučerašnje saborce (VIDEO) OGLASIO SE ZVEZDAN TERZIĆ! Nakon osvojene titule ŠAMPIONA, poručio je sledeće Tragične vesti: Mladi fudbaler poginuo putujući na utakmicu PLJUŠTE POHVALE! Engleski mediji sa ODUŠEVLJENJEM pišu o arhitektonskom projektu u Surčinu: Srbija dobija remek delo od stadiona!

,,CEO ŽIVOT MI SE RUŠI”: Vuk Mob se oglasio nakon raskida sa Oljom!

Objavio: RHT
22/06/2021 3:25 PM

Nakon što je Olivera priznala da su ona i Vuk Mob stavili tačku na ljubav, oglasio se i reper na svom Instagram nalogu.

Vuk Mob-Foto:Printscreen Instagram

Nakon spekulacija o navodnoj prevari, Vukadin je ove iste navode demantovao, ali i naveo da ovo nije jedina loša stvar koja mu se dešava trenutno u životu. 

– Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan – započeo je Vuk, pa dodao: 

– Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene – napisao je Vuk na svom Instagramu.

Izvor: IDJ

Tagovi:

  • instagram
  • Vuk Mob
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS

    HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
    HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
    Background adbanner