Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKVA BOMBETINA! Ovo je MAJKA Ave Karabatić! “Zbog nje sam danas među ŽIVIMA” SITA SVE PRIZNALA! Ništa više neće biti isto! (FOTO) PORTAL DANAS BROJI NAJVEĆU ČITANOST! Oboren rekord! OBAVEZNO POTENCIJALNOG PARTNERA PITAJTE ZA HOROSKOPSKI ZNAK! Nisu svi znakovi savršen spoj, pa ni stvoreni jedno za drugo “ZBOG DALILE SI POSTAO MUSLIMAN!” Vuk Đuričić URNISAO Dejana Dragojevića, pa mu sasuo sve u lice! (VIDEO) LJUBAVNI HOROSKOP OD 29. JULA DO 4. AVGUSTA! Spremite se za promene TANJA SAVIĆ IZNELA SVE DETALJE O VENČANJU SA MUKIJEM:”Sva se raspilavim, ugađa mi u svemu” NEMA VIŠE POTREBE DA UDIŠETE HEMIKALIJE! Smesa od ove 3 namirnice, uklanja masnoću, buđ i kamenac, a pritom dezinfikuje kupatilo SKANDAL! ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI: Ovaj susret su svi čekali, evo šta se dešava! MAESTRALAN START U PARIZU! Odbojkašice Srbije POKOSILE domaćina Francusku i idealno otvorile Olimpijske igre ANITA O DETALJIMA RASKIDA! Rešila svima da zapuši usta, pa iznela detalje! MILICA MILŠA U SUZAMA ZBOG SMRTI! Glumica potpuno slomljena, oglasila se potresnom porukom: “Volim te zauvek” VUK M. ĐURIČIĆ ŠOKIRAO U “D-CAST-U”: “Ivan Marinković ima Stokholmski sindrom, Jelena NEKU DIJAGNOZU, BOLESNA JE” (VIDEO) NATA BEKVALAC SE SKINULA, POKAZALA OBLINE! Pevačica ima atribute od kojih zastaje dah (FOTO) ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da ćuti o Filipu: Iznela sve o čemu je do sada ćutala!

NAPOKON IZABRAO: Ona je na žurku došla sa Bilalom, a završila u zagrljaju Stanijinog bivšeg!

Objavio: RHT
28/09/2022 11:30 AM

Sinoćna žurka u Zadruzi je ostavila mnoge zadrugare, ali i gledaoce bez teksta. Na samom početku, niko nije mogao da očekuje da će se neke stvari desiti.

Foto: Instagram

Zadrugari su uveseljavali celo veče fantastični DJ Neba, ali i brat Mikice BojanićaBane koji je atmosferu u kazinuo doveo do ludila.

Na samom startu videla se neverovatna bliskost između Lil Broksa i Maje Marinković koji se nisu odvajali. Iako je Bilal u vezi sa Ivanom Puzić izgleda da mu to nije predstavljalo problem pa se zabavio sa Majom. Njih dvoje su bili jako prisni, a Maja je svoje ruke prebacila preko njegovih ramena dok su igrali na bini.

Nakon toga, Maja je Bilala uzela po svoje, te je mlad jutjuber Maju pratio sve vreme, ali je u nekoliko momenata trčao kod svoje devojke Ivane kako bi je obasipao poljupcima.

Sa druge strane čuveni “kokošinjac”, kako su iz zadrugari nazvali, Anita Stanojlović i Ana Spasojević su konstantno obletale oko Marka Markovića, pa je Anita u jednom momentu kada je davala Marku piće izjavila da želi da ga napije kako bi ga iskoristila.

Maja se u jednom momentu odvojila od Bilala i razgovarala sa Marinom Popović kojoj se poverila da joj je teško da bude sama, pa je priznala da najviše klipova koje gleda su njeni klipovi sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Foto: Youtube

Kada se vraila na žurku, Maja je opet bila u društvu Bilala Brajlovića sa kojim se grlila i mazila.

U jednom momentu je Marko Marković primetio da Maja nije u Bilalovom društvu pa je krenuo da obleće oko nje. Marković je nekoliko puta zagrlio Maju, ali mu to nije bilo uzvraćeno u istoj meri. Kad je Marko odlučio da nastavi svojim putem, Maja je samo prevrnula očima i nastavila da igra, ali se ovonedeljni vođa konstno vraćao kod Maje.

Njihova bliskost je naterala suze na oči Ani Spasojević, koja je zaplakala na ramenu Zorice Marković. Dok su za to vreme Maja i Marko razgovarali u kazinu i on je priznao da je veoma emotivan jer je popio.

Maji i Marku se pridružio Bilal koji je Marka upitao šta traži u društvu osobe kojoj se on sviđa, ali je na kraju ipak Marko ostao sa Majom. Zbog toga je Lil Broks brže bolje otišao u društvo Milice Veselinović na samo par metara od Maje i Marka. Broks je sve vreme ispitivao Milicu o njenim emocijama prema Markoviću.

Foto: Youtube

Nakon što je Bilal sprečio zbližavanje Maje i Marka , njih dvoje su nastavili da uživaju, pa su obavili razgovor u kojem su oboje pričali da su drugari, a sve vreme su bili na korak od poljupca, pa je čak Marko ispitivao Maju da li bi ga poljubila da su napolju.

Bilal je nakon toga otišao kod Ane Spasojević i sa njom razgovao kod hotela. Sve vreme ju je ispitivao o Marku, pa govorio o njegovoj vezi sa Ivanom, a onda pokušao da poljubi Anu.

BONUS VIDEO:

Izvor: pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner