Background adbanner
calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREMIJER FRANCUSKE SAOPŠTIO DA PODNOSI OSTAVKU! TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije srećne vesti, evo šta ih je odalo ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ OTKRILA KAKO JE ZARADILA 500.000 EVRA! Priznala šta je sve morala da radi “MAKRONE, SPREMNI SMO DA VLADAMO” Lider pobednika izbora se obratio javno i prozvao Emanuela: “PRIZNAJ PORAZ” SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! SAZNAJTE ŠTA SU PLANETE PRIPREMILE ZA VAS! Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Šok preokreti! LJUBA PANTOVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM! Evo u kakvom je stanju EKSKLUZIVNO U EMISIJI “MALE STVARI”: Personalni trener iz Njujorka otkrio sve o svom životnom putu od perfekcionizma do samospoznaje! DISKVALIFIKACIJA U RIJALITIJU?! Dok su učesnici spavali, on je pobegao, procurio šok snimak! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno rešila da progovori o svemu! PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO NAKON MONSTRUOZNIH PRETNJI NJEGOVOM SINU DANILU! HYPE 2 TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 8. JUL! Novi tračevi i skandali u City Hype-u SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vesti! “NOVI BESRAMNI NAPADI NA PORODICU VUČIĆ” Premijer Vučević oštro reagovao na pretnje Danilu! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO!

POZNATI PEVAČ IMAO 4 AFERE! ,,Želeo je da nazove dete po mom imenu iako sam mu afera”

Objavio: RHT
22/09/2022 8:45 PM

Pevač Adam Levin, frontmen grupe “Maroon 5”, našao se u centru skandala zbog optužbi četiri žene.

FOTO: Youtube/printscreen

Nakon tri žene koje su optužile Adama Levina da je sa njima imao aferu tokom braka sa suprugom, manekenkom Behati Prinslu, oglasila se i četvrta. U pitanju je nekadašnja pevačeva instruktorka joge Alana Zabel, kod koje je on dolazio na časove u periodu od 2007. do 2010. godine. Tada nije bio u braku sa Behati, ali je takođe bio zauzet – imao je devojku po imenu Beki. 

Alana je, naime, iznela tvrdnje da joj je pevač slao poruke provokativnog sadržaja, a da ju je u jednoj od njih pozvao i da “provedu dan zajedno potpuno goli”.

“Bila sam njegov učitelj joge nekoliko godina, od 2007. do 2010. Jednog dana mi je poslao poruku: ‘Želim da provedem dan sa tobom go.’ Bila sam u kadi, ali moj ljubomorni bivši dečko je to video i pobesneo”, ispričala je za “Dejli mejl” Alana Zabel i dodala:

“Moj bivši je postao nasilan, slomio mi je zglob. Ogromna promena u životu, destruktivan trenutak, i kada sam to rekla Adamu on me je ignorisao, nikada se nije izvinio.

Jedna od preostale tri žene koje su optužile pevača da je imao aferu sa njima jeste i Samner Stroh, model i influenserka iz Los Anđelesa. Ona je objavila video u kom tvrdi da je sa pevačem bila u vezi koja je trajala gotovo godinu dana. Adam je, inače, od 2014. godine u braku sa Behati, imaju dve ćerke, a nedavno su objavili da čekaju i treće dete.

Samner je objavila i poruku koju je dobila od Adama, a u kojoj ju je on pitao da li može da nazove dete po njoj.

BONUS VIDEO:

Izvor: Najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner