Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANABELA SE SKINULA U 49. GODINI I POKAZALA ČIME SE RASPOLAŽE: Ovo niko nije očekivao, evo kako zapravo izgleda! (FOTO) MUK U STUDIJU! VANJA MIJATOVIĆ JECALA I GRCALA U SUZAMA ZBOG STEFANA USILJANINA “Sad si me razneo!” Pevačica jedva došla sebi! DOKTORKA STROGO UPOZORAVA! Ovo je glavni znak da vam creva propadaju “SVE JE TRAJALO DUŽE” Evo u kakvom je zapravo stanju Gastoz nakon što je pušten iz pritvora! “NE ZNAM KAKO ĆU OVO PREŽIVETI” Ša mora hitno da ide kod lekara, reperu ugroženo zdravlje, Miona ga dotukla! Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! MIONA UNIŠTILA MAJU ZBOG STANISLAVA! Ovo niko nije očekivao, skočila na Marinkovićevu, umalo izbila tuča! Oni koji se zaklinju u zapadne vrednosti postali najveći Rusofili da bi napali vlast u Srbiji: VUČIĆ OBELODANIO LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA STANISLAV PRED SVIMA RASKRINKAO ŠTA JE RADIO SA MIONOM U HOTELU: Ša ne može da dođe sebi, Jovanovićeva saterana u ćošak! OVAJ NAPITAK TOPI SALO SA STOMAKA! Uz pomoć njega ćete smršati bez gladovanja, pravi se samo od dva sastojka! PROVOKATIVNE SCENE ĆERKE MELINE I HARISA DŽINOVIĆA! Utegla se u helanke i preznojila, a onda objavila šok kadrove! (VIDEO) ŠAKO MUVA DEVOJKU SA NASTUPA! Pevač ponovo u centru skandala: “Želim da te zagrlim” EKSKLUZIVNE PREPISKE I GLASOVNE! STRAVIČNO! GLUMAC NAŠAO DEVOJKU MRTVU U KADI! Nedavno mu zabranjen ulazak u Srbiju, a sada isplivali horor detalji, pokušao i sebi da naudi! MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) “POČELA JE DA SE TRESE” Naša pevačica bila van sebe kada joj je majstor pronašao uređaj za praćenje u automobilu, evo šta se desilo! OVA NAŠA VODITELJKA JE BIVŠA ŽENA MUŽA HELENE TOPALOVIĆ: Rodila mu je sina, a onda pretila tužbom: “ODGOVARAĆE…”

ADAM PREKRŠIO PRAVILO PRODUKCIJE ZBOG NJE! Ovo nikako nije smeo da unese u ,,Zadrugu”, evo o čemu je reč

Objavio: RHT
22/09/2022 5:15 PM

Neverovatno

Foto: Youtube/Printscreen

Adam Đogani, brat Lune Đogani, nedavno je ušao u “Zadrugu 6”, a sada je otkriveno da je u karantin krišom uneo mobilni telefon, kako bi se čuo sa svojom nekadašnjom devojkom Natašom Moskvom.

Naime, Adam je bio u emotivnoj vezi tokom druge sezone “Zadruge” sa Moskvom, a malo i nakon izlaska iz rijalitija.

Nataša mu je poželela sreću u novoj sezoni ,,Zadruge”, a potom poručila:

– Pa da, čuli smo se, u karantinu dok je bio, na video kol, sa njim je bio i Petrući u sobi, mi se svi znamo iz druge sezone. Nema loših emocija i uspomena, ostali smo u dobrim odnosima nakon rijalitija i ja ću uvek biti tu za njega bez obzira što nismo uspeli kao par. Smatram da je kvalitetan momak, samo da se tada nismo razumeli, niti se on snašao, ali ću uvek biti tu za njega – rekla je Nataša za Srbiju Danas, a na pitanje da li bi mu se pridružila u šestoj sezoni, Moskva je izjavila:

– Ne znam, nikad se ne zna, možda ga i iznenadim tamo, ako se pojavim na kapiji. Sigurna sam da bi to voleo, da me vidi, pogotovo sad kada je raskinuo sa Tamarom. Verujem da bih postigla dogovor sa produkcijom, ukoliko bi došlo do toga da mi daju ponudu za ulazak – rekla je Nataša.

Opšte poznato je da je strogo zabranjeno unositi mobilne telefone u rijaliti, što je Adam ipak uradio.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner