Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRIPREMITE SE NA PAKAO! Evo kada se očekuje snažan “napad” ambrozije! NOVI ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se zatreslo tlo rano jutros DOBRO POGLEDAJTE DA LI STE NA SPISKU! Do 18 časova BEZ VODE veći deo Zemuna i Novog Beograda OSMACI DANAS PODNOSE LISTU ŽELJA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU! Evo kada će biti poznat konačni raspored U NAJAVI JE NOVA TURA NEPOGODA! RHMZ jutros pre pet najavio: Beograd je ušao u “narandžasto” Piksi o eliminaciji sa EURO, ali i ugovoru: “Idemo kući, ali ovo nije tragedija!” ALEKS ODNELA DETE KOD LEKARA! Objavom zabrinula sve: Vidljiv je UJED OBUČENA SAMO U SRPSKU TROBOJKU! Ava Karabatić podržala ORLOVE: “Hrvatska je uz vas danas” ŽENA PEVAČA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: “Prvi put je popila šaku tableta, našao sam je u nesvesti, drugi put oproštajno pismo”Kobni detalji tragedije! I KAMEN BI ZAPLAKAO Mirza Selimović ne može da preboli smrt majke, objavio emotivnu poruku! DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 26. JUN Bika privlači “zabranjena” osoba, Vaga ima novu poslovnu ponudu, Jarac da pazi kome se poverava ŽIVOTNA PRIČA LANE DEL REJ NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! Sa 14 godina je prvi put išla na odvikavanje, sa prodicom živela u prikolici! SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Fudbaleri pakuju kofere, “Orlovi” idu kući ASMIN O GUBITKU BEBE: “Staniju je to pokosilo psihički” Izneo sve detalje o prinovi, konačno sreni! DA LI JE OVO BIO PENAL ZA SRBIJU?! Fudbaler Danske laktom patosirao Mitrovića STAN MOŽE DA SE KUPI ZA 70.000 EVRA U BEOGRADU!? Lokacije za mlade poslovne ljude i studente

ŽENA MAČKA: Sanja Stanković u nesvakidašnjem izdanu, komentari samo pljušte (FOTO)

Objavio: RHT
20/09/2022 11:15 PM

Nekadašnja zadrugarka Sanja Stanković je nadmašila samu sebe prilikom vođenja poslednje emisije.

Foto: Insatgram printscreen

Naime, Sanja se pred kamerama pojavila u kostimu koji je bio sačinjen od lateksa, a ono što je posebno upadalo u oči bili su dubok dekolte i obnaženi bokovi.

-Ja sam kao Ketvumen (prim.aut. Žena-mačka)! Ona što juri šišmiše – poručila je Stankovićeva zavodljivo uz osmeh.

Društvene mreže su se, sasvim očekivano, “usijale”, te su tako jedni poručili voditeljki da “izgleda neverovatno”, dok je bilo i onih koji su joj sugerisali da je ovakav stajling “neprimeren za televiziju”.

FOTO: instagram

Podsetimo, Sanja je, povedena primerom koleginice Aleksandre Nikolić, izvadila biopolimer iz usana, tako da je u ovoj emisiji i pokazala prve rezultate operacije nakon što je izvadila konce.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner