Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se zatreslo tlo rano jutros DOBRO POGLEDAJTE DA LI STE NA SPISKU! Do 18 časova BEZ VODE veći deo Zemuna i Novog Beograda OSMACI DANAS PODNOSE LISTU ŽELJA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU! Evo kada će biti poznat konačni raspored U NAJAVI JE NOVA TURA NEPOGODA! RHMZ jutros pre pet najavio: Beograd je ušao u “narandžasto” Piksi o eliminaciji sa EURO, ali i ugovoru: “Idemo kući, ali ovo nije tragedija!” ALEKS ODNELA DETE KOD LEKARA! Objavom zabrinula sve: Vidljiv je UJED OBUČENA SAMO U SRPSKU TROBOJKU! Ava Karabatić podržala ORLOVE: “Hrvatska je uz vas danas” ŽENA PEVAČA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: “Prvi put je popila šaku tableta, našao sam je u nesvesti, drugi put oproštajno pismo”Kobni detalji tragedije! I KAMEN BI ZAPLAKAO Mirza Selimović ne može da preboli smrt majke, objavio emotivnu poruku! DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 26. JUN Bika privlači “zabranjena” osoba, Vaga ima novu poslovnu ponudu, Jarac da pazi kome se poverava ŽIVOTNA PRIČA LANE DEL REJ NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! Sa 14 godina je prvi put išla na odvikavanje, sa prodicom živela u prikolici! SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Fudbaleri pakuju kofere, “Orlovi” idu kući ASMIN O GUBITKU BEBE: “Staniju je to pokosilo psihički” Izneo sve detalje o prinovi, konačno sreni! DA LI JE OVO BIO PENAL ZA SRBIJU?! Fudbaler Danske laktom patosirao Mitrovića STAN MOŽE DA SE KUPI ZA 70.000 EVRA U BEOGRADU!? Lokacije za mlade poslovne ljude i studente OVO NAM NIJE TREBALO! Veliki problemi za Srbiju!

ANASTASIJA OTKRILA SVE O RASKIDU SA GUDELJOM: Pojavila se slika koja mnogo GOVORI

Objavio: RHT
25/08/2022 8:00 PM

Raskid Anastasije i Gudelja zaintrigirao je sve koji su pogledali pevačicin snimak

Foto: ATA Images

Sa toksičnim ljudima treba postupati na inteligentan način i bezbolno ih odstraniti iz života. Tako bar kažu eksperti za mentalno zdravlje. I Anastasija Ražnatović, iako je mlada, odlično zna šta je lek za dušu, pa je u nedavnoj objavi istakla kako je uklanjanje svega što je toksično iz naše okoline jedan oblik brige o sebi. Ne znamo da li je mislila na neku konkretnu osobu, ali možemo samo da pretpostavimo. Da li su, možda, stihovi koje je odrecitovala poruka bivšoj ljubavi? A neki su posumnjali i da je možda raskinula sa Nemanjom Gudeljom, te da se obraća njemu.

 

– Nije šteta, nije greška, nema gubitka ljubavi, nema mržnje… Samo te molim da ostaneš tamo gde si, jer mi ide mnogo bolje sada kada tebe nema u mojoj blizini. Nisam u haosu, samo ne mogu da nosim sa svim tim stresom. Nadam se da ćeš ozdraviti i nastaviti da se razvijaš, i želim ti samo najbolje – izrecitovala je između ostalog, piše Hello!.

 

 

Objavu su pratili brojni komentari. Većina se slaže sa Anastasijom u konstataciji da se toksičnih ljudi treba osloboditi, mada su se mnogi zapitali kome je post upućen…

Da bi stavila svima do znanja da post nije upućen njenom dečku Nemanji, te da nisu raskinuli, pevačica je danas objavila njihovu zajedničku fotografija i tako otklonila svaku sumnju.

Foto: Instagram

BONUS VIDEO:

Izvor: svet-scandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner