Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je… Vučić na Samitu lidera Zapadnog Balkana: Niko od nas neće uči u EU pre Ukrajne! (UŽIVO) MUK U BANJSKOM POLJU! Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala je samo jednu stvar ŠOK POTEZ PEVAČA! Evo šta je uradio i kako je upao na ŽURKU i sve ostavio bez teksta! JOKSIMOVIĆI PRUŽILI PODRŠKU KARLEUŠI! Pevačica otkrila sve detalje! Dnevni horoskop za 16. maj! Mesec u Devici vas poziva da sagledate svoje postupke SKANDAL U NAJAVI OD KADA SE ŠUŠKA O RAZVODU?! Bili su nerazdvojni, a sad ona svuda ide sama! VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. MAJ! Sunčano uz pljuskove u nekim predelima, a za vikend NEOČEKIVANI obrt NIKAD OŠTRIJA I OZBILJNIJA! Aleksandra Radović: “Srbija više nema šta da traži na Evroviziji”

“POKAZALA JE KO JE”: Karađorđe progovorio o pomirenju Aleksandre i Pece!

Objavio: RHT
22/08/2022 8:20 PM

Bivši zadrugar i otac starlete Aleksandre Subotić, Karađorđe Subotić, bio je potresen kada je Maja Marinković njegovoj ćerki preotela muža Pecu Raspopovića.

Foto: Instagram printscreen

Sada se Karađorđe oglasio za Informer i otkrio šta misli o Marinkovićevoj, kao i o potencijalnom pomirenju Raspopovića i njegove ćerke

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković raskinula je dvomesečnu vezu sa Pecom Raspopovićem. S obzirom da je uplovila u romansu sa nevenčanim suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić, nas je zanimalo kako ovaj raskid komentariše Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac.

– Maja je rekla: “Nije zlato sve što sija”. Imam samo da kažem da je to lepo rekla, ali da se to odnosi na nju. Ko priča o drugima priča o sebi. Njih dvoje me ne zanimaju, a ona je pokazala ko je i kakva je. Eno, ima onaj snimak iz “Zadruge” na WC šolji, vadila je nešto iz zadnjice i jela, ili štekovala, ko zna, možda je štekala ekstazi, pitajte nju – rekao je Karađorđe i dodao da ga ova vest uopšte nije iznenadila.

– Ovo što mi kažete me uopšte ne iznenađuje, pod konstantnim smo stresom i ja i cela moja porodica. Ružne vesti me ne iznenađuju više, samo lepe – rekao je Subotić. Aleksandra je jako teško podnela činjenicu da joj je najbolja drugarica preotela muža, o čemu svedoči i njeno obraćanje javnosti putem Instagrama, kada je u suzama ispričala šta sve proživljava zbog njih. Sada, kada je Majinoj i Pecinoj vezi došao kraj, pojavile su se spekulacije da Raspopović želi da se pomiri sa Subotićkom, međutim, Karađorđe tvrdi da se Aleksandra trenutno oseća mnogo bolje, ali da ne zna da li će doći do pomirenja:

– Aleksandra je dobro, oporavila se. Sa decom je sada, uživa na moru, a da li će ili neće da se miri sa Pecom to je na njoj. Ne zanima me. Samo me zanima da je ona dobro i da li su mi unuci dobro i to je to. A Maji još jednom poručujem: “Nije zlato sve što sija” – rekao je Karađorđe.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner