Background adbanner
calendar

Utorak 11. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL! Sale Tropiko PUŠTEN IZ URGENTNOG a onda izleteo iz kola DEVOJKE i NAPRAVIO HAOS nasred ulice! OGLASILA SE SITA, OVO SU DETALJI O ABORTUSU! Anelina sestra sve obelodanila ŠOK! MILJANA I ZOLA SE POMIRILI! Lazar zahtevao samo jedno, Miksi pristala! HYPETV PROGRAM ZA SREDU 12. jun 2024! Ekskluzivno Rialda Karahasanović u emisiji “Pretres” RASKRINKAN BEOGRADSKI DILER I SVODNIK! Evo ko je PRAVI VLASNIK splava “KARTEL” koji je izbegao odgovornost za TRAGIČNO POTAPANJE! PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Rada i Zejna posle potresne ispovesti podržale Sandru Afriku CITY HYPE: Bili smo na otvaranju gejming laundža, koji je otvorio popularni jutjuber Lux! Henny nikada otvorenije o Vojažu: “On više nije deo Generacije ZED!” SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO SLIKU SA ČLANOVIMA HYPE PRODUKCIJE U DUBROVNIKU! “Biće dobrih rezultata” “VARALA SAM MUŽA, ON MI SE IZVINJAVAO” Glumica Eva Ras ponovo ŠOKIRALA izjavom, ovako je PRAVDALA NEVERSTVO, pa TEŠILA supruga! JANJUŠ NAŠAO ZAMENU ZA ANELI, BACIO OKO NA CIMERKU! Starleta ima da poludi kada sazna ko mu se sviđa! ANITA I UROŠ DONELI ŠOK ODLUKU! Evo gde se trenutno nalaze, Stanić presavio tabak zbog maltretiranja! SKANDAL! Brutalan odgovor Vučića: Upitao američku ambasadu u BiH – a gde to piše?! POVREĐENA I U STANJU ŠOKA! PRVO OGLAŠAVANJE Viki Mitrović posle teške nesreće! ANELI AHMIĆ UHVAĆENA SA PILULAMA! Ahmićeva na rubu NERVNOG SLOMA, jedva stoji na nogama zbog JANJUŠA! EKSKLUZIVNO! Sale Tropiko pušten iz Urgentnog centra! (FOTO) POSLE PORODIČNOG SKANDALA KARLEUŠA SE JAVNO ZAHVALILA MENADŽERU! Pa se obratila i Aci Lukasu

,,ZNAM NJENU SIMPATIJU I JAKO SU SLATKI” Hana Ikodinović našla dečka, mama Nataša progovorila

Objavio: RHT
22/08/2022 3:40 PM
Hana Ikodinović, ćerka pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, izrasla je u nestvarnu lepoticu, a mnogi kažu da je nasledila maminu lepotu.

Foto: ATA Images

Hana koja je u martu napunila 16 godina, odlučila je da javnosti pokaže dečka te je na moru pozirala sa svojom simpatijom što je podelila na društvenim mrežama, a ponosna mama Nataša imala je šta da kaže na tu temu:

– Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi – rekla je Nataša i otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:

– Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam – iskrena je bila pevačica koja je ćerki najjači vetar u leđa u svakom pogledu.

Izvor: blic

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner