Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MUP IZDAO HITNO UPOZORENJE zbog opasnog nevremena: Očekuju se bujične POPLAVE, krupni grad i UDARI GROMA! “Građani, BUDITE OPREZNI!” “Ne smeta mi što je Mc Stojan mnogo stariji od mene!” Ekskluzivno! Zorana nikad iskrenija! (VIDEO) “Na desetoricu bih SKOČILA zbog Duška!” Karleuša prvi put progovorila o RAZVODU sa Tošićem! Aleks ostavila Cara i Leonu kod kuće, pa otišla u PROVOD?! Evo ko joj pravi društvo! Jelena i Duško ZABLISTALI na glasanju! Nakon SKANDALA sa Severinom, njihova pojava ODUZIMA DAH! “Slađa Alegro me NE ZANIMA!” Ekskluzivno! Andreana Čekić OPLELA po koleginicama! (VIDEO) “ODVRATNO!” Janjuš OVIM postupkom ZGROZIO naciju! Gledaoci u šoku, šta mu je ovo trebalo?! RASKRINKANA Đedovićeva TAJNA rijaliti ljubav?! Ova ukućanka je sve PROVALILA, Marko se džabe PRAVDA?! ISPLIVAO snimak VRELE AKCIJE Ša i Mione! Prepustili su se strastima, nisu znali da se SNIMA! BUKTI RAT Maje i Stanislava! Marinkovićeva RASKRINKALA Krofaka, “udarila” mu na PORODICU?! HITNO oglašavanje oca Nenada Aleksića Ša! Zoran OČAJAN zbog sina: “Vređaju mi…” Vlada Magla bend se VERIO! Nakon RAZVODA priznao: “Spreman sam za SVADBU!” (VIDEO) “Zorana to ne može psihički da izdrži!” MC Stojan iskreno o problemu njegove mlađe devojke! (VIDEO) “NEĆU DA PRIČAM O VUKU MOBU!” Tijana Em pokazala novog dečka, POBESNELA na pitanje o bivšem! (VIDEO) “RIJALITI ME NE ZANIMA!” Sandra Rešić BRUTALNO odgovorila na pitanje o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) ČEKIĆ! Stošić ZAKUCAO Fabjana za KRAJ SPEKTAKLA FNC 17 U ARENI!

JUGOSLAVIJA U MALOM: Saša Mirković otkriva zbog čega će film i serija “Kafana na Balkanu” biti drugačija od svega do sada!

Objavio: RHT
16/08/2022 8:53 PM

Najveća regionalna zvezda Aca Lukas, svoju publiku iznenadio je autobiografskom knjigom pod nazivom “Ovo sam ja” koja je naišla na fantastične kritike.

Obzirom na reakcije publike, i svima intrigantan život popularnog pevača koji je prikazan u knjizi, u saradnji sa producentom Sašom Mirkovićem i Hype produkcijom odlučeno je da se snimi film i serija koja će se zvati “Kafana na Balkanu” – kao jedan od vanvremenskih Lukasovih hitova, a po svemu sudeći, takav filmski projekat nas i čeka.

Do sada je poznato da će rediteljka ovog projekta biti Suzana Purković, koja je  ostvarila fantastičnu saradnju sa produkcijskom kućom Hype radeći na seriji “Aviodžije”, kao i da će folkera tumačiti jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije Mladen Sovilj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Pripreme su već uveliko u toku, a kako nam producent filma i serije “Kafana na Balkanu”, Saša Mirković, kaže ova serija i film će se snimati u nekoliko gradova bivše Jugoslavije:

-Kafana na Balkanu će se snimati u Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Budvi, Skoplju, Splitu i Banja Luci. Bukvalno u svim centrima bivše Jugoslavije, zato što je Acina karijera kao i život vezan kako za Beograd, tako i za sve ove gradove. Ponosan sam na to što će “Kafana na Balkanu” biti Jugoslavija u malom i što će glumci biti iz svih ovih država. Trenutno ekipa markira sve lokacije na kojima ćemo snimati. Publiku očekuju velika iznenadjenja i dobar film i serija – kaže Mirković.

Dok željno očekujemo početak snimanja i emitovanje ovog projekta Aca Lukas ne prestaje sa svojim nastupima širom Balkana i Evrope, podsetimo se kako je to nedavno izgledalo u Top Hillu!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner