Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE NA LICU MESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN SRAMNO! Majka ozloglašenog Albanca Fatona Hajrizija najavila TUŽBE za svakoga ko njenog sina nazove ZLOČINCEM! STRAVA I UŽAS KOD SAVSKOG MOSTA! Muškarac preti da će da skoči sa prozora zgrade (VIDEO) “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) OTVORENA “SRPSKA KUĆA” U PARIZU, PRISUSTVUJE I PREDSEDNIK VUČIĆ! JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Objavio fotografiju preminulog brata, ovako je pokazao da misli na njega svaki dan! (FOTO) UŽAS U ZEMUNU! Srušio se plafon u tržnom centru, ima povređenih! OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza! SIN DRAGANE MIRKOVIĆ POKAZAO KAKO UŽIVA SA NJOM! Marko Bijelić objavom pokrenuo lavinu komentara! FOTO) JELENA ROZGA IMA NOVOG DEČKA! Pevačica priznala: “Nisam više solo igračica!” SAŠA MIRKOVIĆ POVREĐEN! Oglasio se iz hotela gde se dogodila nezgoda! (VIDEO) EVO KADA PONOVO KREĆE TOPLOTNI TALAS! Paklene vrućine se vraćaju u Srbiju na velika vrata! ZAŠTO TREBA OPROSTITI PREVARU? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! VELIKA ŠTETA! Milica Nikolić izgubila u osmini finala u džudou, plivači nisu uspeli da se plasiraju u finale, kao ni Zorana Arunović u streljaštvu! “DANAS JE TAČNO GODINU DANA OD KADA SAM POBEDILA ALKOHOL” Ava podelila RADOSNE VESTI pa otkrila da li je KONAČNO ZALJUBLJENA

DENIZ RIČARDS RAZVEZALA JEZIK O POROCIMA ČARLIJA ŠINA: “Lagala sam i pokrivala ga”!

Objavio: RHT
14/08/2022 11:01 AM

Iako joj je oduzeo starateljstvo nad decom, ona smatra da im nije bio dobar primer.

Foto: youtube

Glumica Deniz Ričards progovorila je o razvodu od Čarlija Šina, te otkrila da je od njihovih ćerki Sami i Loli skrivala da se njihov otac bori sa zavisnošću.

Bivši par razveo se dok je glumica bila u šestom mesecu trudnoće s njihovom drugom ćerkom Lolom, zbog čega kaže da se osećala krivom.

Godinama sam se borila s tim, pitala sam se da li bih želela da se moje ćerke udaju za ovakvog čoveka – ispričala je Deniz.

Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumeo ono što govorim – rekla je glumica i otkrila da je od ćerki često krila istinu u Šinovoj borbi sa zavisnošću.

S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga. Sada kada su starije, više su svesnije. Zato kažem da ne znam jesam li im učinila medveđu uslugu kada su bile mlađe – objasnila je.

Podsetimo, Deniz i Čarli venčali su se 2002. godine, a razveli četiri godine kasnije. Međutim, oni su se sudili oko starateljstva nad ćerkama, a u toj borbi pobedio je Šin.

Sud u Los Anđelesu saopštio je da je glumac dobio starateljstvo nad ćerkama Sem i Lolom, te da više ne mora da plaća alimentaciju bivšoj ženi, a tada se i Čarli oglasio.

Foto: youtube

Mislim da je ovo što se dogodilo sasvim pošteno. Prošlo je mnogo vremena, ali pravda najzad ima lice prijatelja – izjavio je Šin.

Na ovaj način je okončana sudska sapunica u oktobru 2021, a koja se odvijala nekoliko godina unazad i punila novinske stupce. Odluka suda da dodeli puno starateljstvo glumcu, za kojeg mnogi smatraju da je na lošem glasu, nije iznenađujuća.

Razlog tome je što je njegova ćerka Sem u dva šokantna video-snimka objavljena na Tik Toku iznela niz optužbi na račun majke Deniz i njenog partnera Arona Pajpersa. Svoj život s majkom je nazvala “paklom bez izlaza”, usled čega je prestala da jede i dobila poremećaj sna, što je samo bilo ulaznica u depresiju s kojom se i dalje bori. Sem je odlučila da napusti majku i preseli se kod oca.

Izvori bliski glumcu tvrde da i Lola namerava da sledi primer starije sestre, što je nateralo Deniz da se brže-bolje vrati u porodičnu kuću u Los Anđelesu u kojoj je bila svega nekoliko nedelja ove godine.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner