Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA DOŽIVELA TEŠKU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju! ĐAJIĆ: Dajemo otvorenu podršku listi Aleksandra Vučića na beogradskim izborima! Organizovaće se koncert krajiške muzike u Busijama POMAMA ZA RIJALITIJIMA! Hrvatski RTL najavio šou “Farma” i borbu za 50.000 eura TUGA I BOL! Udovica Sinana Sakića ispričala sve o njegovim poslednjim danima života SKANDALOZNI POTEZ MITROVIĆA! Posle šokantnih pretnji i uništavanja zvaničnog Instagram profila Hypetv oglasio se Saša Mirković! ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj MEGAEKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Evo šta je Asmin Durdžić RADIO na HYPE TELEVIZIJI pred SUOČAVANJE sa Aneli SAZNAJTE KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA! Život se menja iz korena u oktobru POČELA PRODAJA KARATA ZA KONCERTE MIROSLAVA ILIĆA! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU KEJT MIDLTON! Italijanski mediji otkrili: Operisali je doktori koji su lečili papu Franju PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA LUNE I MARKA NAKON INCIDENTA! (FOTO) TRADICIJA SE NASTAVLJA! Legenda narodne muzike Miroslav Ilić održaće koncert za svoj rođendan! VUČIĆ PORUČIO IZ NJUJORKA: “Boriću se svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje” ISMEVAJU GA ZBOG RAZVODA, A ON IM SADA ZAPUŠIO USTA! Haris Džinović nikad suroviji MAJKA DEČAKA UBICE PONOVO PRED SUDOM! Miljana Kecmanović danas nastavlja da odgovara na pitanja roditelja ubijene dece MESEC JE UŠAO U ŠKORPIJU! 3 znaka neka se spreme za pozitivne promene

KULIĆEVA NA PRAGU DA DOBIJE SEPSU, ZVALI I PSIHIJATRA, ČUPA KABLOVE? Evo šta se dešavalo!

Objavio: RHT
02/08/2022 4:12 PM

Rijaliti zvezda Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Foto: ATA images

Sada su se u medijima pojavile informacije da je Miljana navodno divljala, čupala kablove i da su lekari navodno morali da pozovu psihijatra, saznaje Espreso.

“Miljani je izvađena slezina zbog hematoma koji su nađeni, ali postoje i trombovi u venama što je zabrinulo lekare”, potvrđuje već poznate podatke izvor pa otkriva infromacije za koje se do sada nije znalo:

“Miljani je veoma visok CRP, a leukociti su joj preko 40.000 što je stanje koje prevazilazi granice prosečnog čoveka, Kulićeva je na pragu sepse, a dodatno zabrinjava velika količina tečnosti koja je pronađena u njenom abdomenu”, priča on i dodaje da je Miljana navodno čupala kablove i bili su prinuđeni da pozovu psihijatra:

“Miljana je po prijemu u KC divljala i pravila velike probleme doktorima na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju. Čupala je sve sa sebe i kablove i kanile, a lekari su bili prinuđeni da pozovu na hitnu konsultaciju psihijatra, koji je odobrio da Kulićeva dobije kafu i cigarete” – tvrdi izvor pa šokira:

“Nakon toga su morali da je vežu i daju sedative.” – zaključuje izvor.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner