Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! RONALDOVI OTKUCAJI SRCA BILI NA MINIMUMU! Neverovatni rezultati uređaja kad je Portugalac šutirao penal! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti! SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! HYPE 2 TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Ne propustite novi CITY HYPE! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) CITY HYPE: Edo Fetić priznao za HYPE za čime najviše žali! Otkrivamo šta misle o Ša, oni koji ga najbolje poznaju!? Oglasio se Zoran Marjanović o vezi sa Indy EKSKLUZIVNO! Bilal Brajlović postaje deo “Imanja”! SLEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! SAJ PROSLAVLJA JUBILEJ! Dačić: “Pripadnici ove elitne jedinice su primer i inspiracija za sve” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će izneti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! ANJA BLA PREŠLA MILION PRATIOCA! Korisnici društvenih mreža ne veruju u njen i Bakin raskid?! MINISTAR DAČIĆ SASTAO SE SA BEATOM JANSOM “Ocenili smo da je saradnja u oblasti unutrašnjih poslova na izuzetno visokom nivou” POZNATO! Evo kada Novak Đoković sutra izlazi na teren! STEFAN KAPIČIĆ NA OČEVU KOMEMORACIJU DOŠAO U PRATNJI MAJKE! Glumac, skrhan od bola, nije puštao njenu ruku MARIJA ŠERIFOVIĆ ODVELA SINA NA PRVO LETOVANJE! Uživaju u luksuzu, a pridružila im se i ova pevačica!

OTKRILA PLANOVE SA DEVOJKOM Matora priznala da su ih porodica i prijatelji podržali, evo koji je sledeći korak

Objavio: RHT
02/08/2022 11:00 PM

Jovana Tomić Matora danas je krenula na odmor sa svojom novom devojkom Zoranom. Njih dve su objavile prve fotografije sa Zlatibora, a onda se Matora oglasila za Pink.rs otkrila kakvi su im planovi i koliko joj nova ljubav pomaže da zaboravi sve što se desilo u petoj sezoni “Zadruge” sa MC Aleks.

Kakvi su vam planovi, da li putujete po Srbiji ili idete negde dalje?

-Sad smo na odmoru, malo na Zlatiboru, posle Zorana ima obaveze oko posla, a ja idem na more sa najboljim drugom i njegovom decom.

Nakon svega što si preživela u petoj seozni “Zadruge” kako je biti uz osobu koja nema problem javno da stane uz tebe i pokaže svoje emocije?

-Baš smo pričale na tu temu… Zorana nema problem sa tim i apsolutno svi znaju da smo zajedno i ona nemam nikakav problem sa tim, čak su njena porodica i prijatelji podrzali našu vezu.

Koliko ti je nova ljubav pomogla da preboliš sve što se desilo sa MC Aleks?

-To je iza mene svakako sad. Krenula sam dalje i više me zaista to ne zanima kao ni ona.

Da li Zorana i ti već planirate budućnost? Da li će ona možda da se useli kod tebe kad se vratite sa puta?

-Neće se useliti kod mene, još je rano ali svakako se ne razdvajamo.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner