Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Pa spomenula svoj odnos sa Matejom “ČEKALO SE PREVIŠE NA INKUBATOR!” Ispovest Nataše Vavre o životu sa sinom (7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE! “(NE)DOKAZANI” VREMENSKA PROGNOZA! U Srbiji danas sunčano do 19 stepeni! PREMINUO KUM NOVAKA ĐOKOVIĆA! Srđan se emotivnim rečima oprostio od prijatelja! Filip Reljić oštro osudio Terzu i Sofiju! Ekskluzivno: “Jezivo je to što rade!” LJUBAVNICA PORUČILA TRUDNOJ MILICI DA AB*RTIRA TERZINO DETE! Bez imalo srama izgovorila skandalozne reči! Zgrozila javnost! Da li je ovo moguće?! MAJKA DARKA LAZIĆA RASKINULA SA DRAGANOM?! Paunović se javno obratio pevaču, pa izostavio svoju ženu! SKANDAL! SUTRA NASTAVAK SUĐENJA KECMANOVIĆIMA! Dečak koji je počinio masovno ubistvo pojaviće se pred sudom i svedočiće iz posebne prostorije! “ZAVRŠILA JE U BOLNICI, DANIMA NIŠTA NE JEDE..” Miličina bliska osoba iznela šokantne tvrdnje u javnost, pa otkrila da Terzina majka želi da ga se odrekne!? ŠOK! Užas u Batajnici! AUTOMOBIL POKOSIO DEČIJA KOLICA! BEBA HITNO PREVEZENA U BOLNICU! EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) ŽESTOKA TUČA NA SRED ULICE! Muškarci izašli iz auta pa pokušali pesnicama da se obračunaju! Obustavljen saobraćaj, ljudi u panici (VIDEO) “TO SU LAŽI!” Oglasila se majka Paf Didija, pa prokomentarisala navode da joj je sin monstrum, a onda STALA U NJEGOVU ODBRANU! PEVAČICA POBESNELA ZBOG TERZE, PA TRUDNOJ MILICI POSLALA ŠOK PORUKU: “Abortirala bih to dete, a onda njega kastrirala i zagarantovala mu crnu budućnost” “ODRŽIVOST NIJE SAMO REČ” Vučića na Hamburškoj konferenciji dočekao Olaf Šolc ĐOKOVIĆI DONIRALI 350.000 UGROŽENIMA U BOSNI I HERCEGOVINI! Saška i Đorđe pokazali humanost na delu! (FOTO)

STIŽU KONJUKCIJA MARSA I URAN: U ova 2 snažna i moćna dana može sve da izmakne kontroli!

Objavio: RHT
30/07/2022 8:00 AM

31. jula i 1. avgusta Mars i Uran će biti u konjukciji s Mesecom. Evo šta ovaj moćni aspekt donosi horoskopskim znakovima.

FOTO:: James Wheeler / Pixabay

Da li ste se u poslednje vreme osećali čudno? Da li imate utisak da određeni događaji u vašem životu izmiču kontroli? Postoji li u vašoj blizini osoba koja vam krade unutrašnji mir?

Sve što se dešava ili bi moglo da se desi narednih dana, posebno 31. jula i 1. avgusta, verno odražava konjunkciju Marsa i Urana na 18. stepenu Bika i njihov kontakt sa Mesečevim čvorovima. Poslednji put su se Mars i Uran sreli u januaru 2021. godine, a događaji koji slede mogli bi da se tematski baziraju na već tada doživljenim situacijama, piše Sensa.

Njihov zagrljaj je eksplozivan, proizvodi energiju koja je neobuzdana i munjevita. I zato je lako moguće da se neke nerešene oblasti života zagreju, da sve ispliva na površinu, da nam pokaže i ojača odlučnost da se konačno suočimo sa ovom temom i rešimo je za naše najviše dobro.

I zato nema bežanja, nema skrivanja, nemoguće je okrenuti glavu u drugom pravcu. Vreme je da izađete iz okvira. Sada razbijamo predrasude. Skidamo okove koji nas drže na lošem mestu. Resetujemo stare obrasce zbog kojih nešto nismo postigli. Zato hrabro izađite iz svoje zone komfora, posebno ako tamo više nema ničega za vas. Reč je o promenama koje su neizbežne, spore i imaju nešto duži vek, a na nama je da izaberemo da li želimo da idemo lakšim ili težim putem.

Svaki otpor promenama samo povećava stres i nezadovoljstvo. Za početak, budite svesni svega što imate. Shvatite da imate unutrašnji kapital koji vam omogućava da stvorite nešto novo i bolje za sebe. Postavite jasne granice prema drugima na način da ne budete iscrpljeni i ugroženi tuđom manipulacijom i negativnom energijom. Preispitajte svoj odnos prema novcu, da li možete da sprovedete neke promene kako biste stabilizovali svoju finansijsku situaciju, postali samodovoljni i nezavisni.

I shvatite da ste vredni toga, da to zaslužujete. Niko, apsolutno niko nema pravo da oduzima ono što je vaše i što vam pripada. Pustite sve što nije dobro za vas! Čuvajte sebe!

Izvor: najzena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner