Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SADA JE SVE JASNO! Ben Aflek potvrdio glasine da se razvodi od Dženifer Lopez?! A evo i kako “UGAĐA MI U SVEMU, RAZMAZIO ME JE!” Tanja Savić iznela istinu o vezi sa Muhamedom, pa progovorila o svadbi! VELIKA TEMPERATURNA PROMENA! Evo kakva vremenska prognoza vas očekuje u avgustu! ZORANA I DAMIR VEĆ IMAJU 100.000 EVRA OD DRŽAVE! Srpski miks u streljaštvu sutra puca za najveću novčanu nagradu u istoriji naše zemlje! UBOD KOMARCA MNOGO SVRBI I NERVIRA! Evo malog trika uz pomoć kog voća svrab odmah nestaje VELIKO SLAVLJE U PORODICI RAJKOVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, a evo šta je povod! (FOTO) USKORO ĐOKOVIĆ – NADAL! Meč koji cela planeta čeka! ANĐELO JE HOMOSEKSUALAC?! Jovana Tomić Matora iznela skandalozne tvrdnje na račun dečka svoje bivše žene! VELIKA POBEDA ZA SRBIJU! Naša bokserka u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu! Džudistkinja Marica u osmini finala! (FOTO) SRAMOTA JAVNOG SERVISA SRBIJE! Naša zemlja je osvojila prvu medalju na Olimpijskim igrama, a narod to nije mogao da gleda! HAOS U BARAJEVU! Prve slike i snimci stravičnog požara stambene zgrade (FOTO) OVO JE NOVA JANJUŠEVA DEVOJKA? Vrela plavuša osvojila srce bivšeg košarkaša? OVO JE ISTINA O ODNOSU STANISLAVA I MAJE MARINKOVIĆ! Isplivao ovaj dokaz, sada je sve jasno, nema dalje! SKANDALOZNO SUOČAVANJE! Rat bivših drugara se rasplamsao! Đedović udario na Matoru, pa joj sasuo sve u lice: “Odronu jedan raspali” “PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović, pa joj poručila samo jedno! (FOTO) “MOJOJ SREĆI NEMA KRAJA”: Predsednik Vučić čestitao Damiru i Zorani na osvojenoj medalji na OI u Parizu!

ISPRED KUĆE MU DIGLI AUTOMOBIL U VAZDUH: Košarkaš iz Makedonije ulazi u Zadrugu?

Objavio: RHT
17/07/2022 6:26 PM

Rijaliti “Zadruga 6” u septembru ponovo startuje, a sada je otkriven još jedan takmičar koji će se naći na velelepnom imanju.

Foto: Instagram

U pitanju košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, dolazi iz Skoplja i visok je 195 cm. Ističe za sebe da je lav u horoskopu i da ulazi da bi pobedio. Dve godine zaredom je bio u najboljoj ekipi u Vardaru, a u Zadrugu ulazi kako bi iskusio nov doživljaj, saznaje Republika.rs.

– Prijatelji koji me znaju, reklis u mi da sam ja stvoren za ovaj projekat, da sam stvoren za rijaliti, imam kratak fitilj, ali volim da se upustim u svađu i da igram po tuđim pravilima, dok ja ne budem osvojio teren. Uvek ostavljam srce na terenu, kao i u košarci – govori Milorad.

– Potpisao sam ugovor, a od bivših zadrugara poznajem Spejka, kao i Moniku Jovanovsku iz prošle sezone.

Budući da joj mu je bivša devojka finalistkinja muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda”, Marko ne krije da strahuje od njenog ulaska:

– Ja sam od skoro u vezi sa manekenom iz Makedonije, ali ako ona ili moja bivša uđe u Zadrugu, pa poklaćemo se – tvrdi Milorad i dodaje:

– Veći problem mi je devojka, nego roditelji, oni su mi rekla da znam šta radim i da radim šta hoću. Ali plašim se da mi uđe bivša, jer će biti baš gusto unutra onda.

Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da mu je banda digla kola u vazduh, a da ga je sud osudio na tri meseca zatvorske kazne i dve godine uslovno.

– Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digla kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće – govori Milorad.

BONUS VIDEO:

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner