Background adbanner
calendar

Petak 21. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVIH PET PROIZVODA TREBA IZBEGAVATI NA SUNCU: Mislili ste da pružaju zaštitu, ali vam mogu naneti veliku štetu! “JA SAM UVEK BIO ISKREN I DIREKTAN! Neki imaju sreće što sam DO SADA ĆUTAO! Jer od toga što ja mislim BOLE KOSTI!” Filip Car PRVI PUT EKSKLUZIVNO nakon medijske ilegale i rođenja ćerke u emisiji “ShowBLIZ” FILIP CAR PROGOVORIO O POLNIM BOLESTIMA U RIJALITIJU! “Mene je ČEŠALO i naše devojke i mnoge u rijalitiju!” OVO JE OBRAZOVANJE MARIJE KARAN: Napustila Srbiju u jeku popularnosti, a evo koju školu je završila! “JANJUŠ GLUMI ŽRTVU! REKAO SAM DA NEĆU GOVORITI O NJEMU NAKON SMRTI BRATA!” Filip Car otkrio detalje: “Sebe voli najviše na svetu!” “PUT DO PAKLA JE POPLOČAN DOBRIM NAMERAMA, ja ih nemam prema ljudima koji mi ne znače NIŠTA!” Filip Car se osvrnuo na RIJALITI PRIJATELJSTVA: “Nisu ni oni imali dobre namere prema meni!” (VIDEO) “POSLE OVE EMISIJE MOGU DA IMAM POSLEDICE!” Specijalno izdanje “SHOWBLIZ” Filip Car ekskluzivno na HypeTV (PREMIJERA) ŠOKANTNA MAJINA REAKCIJA NA ANELIN ABORTUS! Mislila da je kamere ne snimaju, pa priznala stravičnu stvar! BROJE SE MRTVI U STRAVIČNOM POŽARU! Najmanje jedanaestoro poginulo, isplivali jezivi snimci na kojima se vatra približava domovima! (VIDEO) “ANITA JE POKUŠALA DA SE UBIJE!” SKANDALČINA! Filip Car otkrio detalje koje KAMERA NIJE SNIMILA KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS ISPRED NARODNE SKUPŠTINE! Prolaznici u neverici gledali u nju, a evo šta je ona radila! (VIDEO) U OVOM GRADU U SRBIJI JE IZMERENO 45 STEPENI Ulice potpuno prazne, ne može da se diše (FOTO) “JA POLUDIM KADA ME ALEKSANDRA BLOKIRA!” Nikad iskrenija i direktnija ISPOVEST FILIPA CARA u “SHOWBLIZ”-u! BEN AFLEK KONAČNO ODLUČIO DA SVE PRIZNA JAVNO! Evo kako mu je zapravo u braku sa Dženifer: “Ne mogu da podnesem, neizdrživo je” STRUČNJAK ZA ZAPOŠLJAVANJE OTKRIO! Evo koja je najpametnija rečenica koju treba reći na razgovoru za posao! JANJUŠ PRIŠAO ANELI NAKON ABORTUSA! Zgrozio izjavom, oprostio se od nje, Ahmićeva ne može da dođe sebi, stravične scene!

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUL: Blizanci, izbegavajte impulsivno ponašanje, Strelčevi, postavite zdrave granice

Objavio: RHT
07/07/2022 8:00 AM

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Foto: Gerd Altmann / Pixabay

Ovan

Ljubav: Ne razumete partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da samostalno odlučujete o zajedničkim planovima. Posao: Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste pravilno razjasnili zajedničke dileme. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija i vedri sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

Bik

Ljubav: Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjujete. Posao: Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici. Posao: Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti. Zdravlje: Dnevni horoskop za 7. jul 2021. Vam savetuje da usportite ubrzani ritam, opustite se.

Rak

Ljubav: Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Posao: Umete da napravite dobru procenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

Lav

Ljubav: Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Posao: Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale. Zdravlje: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Devica

Ljubav: Delujete uznemireno, ali za razliku od Vas, partner tačno zna šta želi ili oseća. Stoga, ne dozvoljava promenu zajedničkih planova. Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Zdravlje: Planirajte omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Škorpion

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate svoju sujetu. Posao: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

Strelac

Ljubav: Ne budite suviše zahtevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica, do koje možete da postavljate svoje uslove. Posao: Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni. U sukobu različitih interesa otkrivate i nečije »slabosti«. Zdravlje: Dnevni horoskop za 7. jul 2021. Vam savetuje da je važno da se rasteretite od suvišnih briga.

Jarac

Ljubav: Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na Vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju. Posao: Očekuju Vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatražite nečiju podršku. Zdravlje: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psihološki uznemiravaju.

Vodolija

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Ribe

Ljubav: Razmislite u kom pravcu treba tražiti odgovore i rešenja koja Vam nedostaju. Zatajili ste pred partnerom. Posao: Imate poslovne procene. Potrebno je da povučete par poteza koji donose siguran dobitak. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Izvor: Espreso

BONUS VIDEO:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner