Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNO! Bokser UMRO USRED BORBE, imao je samo 29 godina KARLEUŠU KRIŠOM SNIMILI NA PLAŽI U DUBAIJU I SVE OBJAVILI: Pevačica odmah reagovala, nije mogla da veruje, ŠOKANTNO! (FOTO) HITNA ODLUKA PRODUKCIJE U VEZI MAJE I STANISLAVA: Ne žele više da im tolerišu, kraj je, saopštili javno, oni zanemeli “JADAN ON! NJOJ JE ISPRAN MOZAK I SLEPA JE” Sita Ahmić urnisala Aneli i Janjuša, zauvek precrtala njihovu vezu i iznela šok uvrede! VUČIĆ PORUČIO NAKON SASTANKA SA VARHEJIJEM: “Idem u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti UN, pružiću im odgovor kakav zaslužuju” POLICIJA MOMENTALNO REAGOVALA ZBOG MILICE PAVLOVIĆ: Lopov u crnom uleteo i hteo ovo da ukrade, od pevačice ni traga ni glasa HYPETV PROGRAM ZA utorak 14. maj 2024! MILJANA NASRNULA NA BEBICU, PA GA UDARILA PESNICOM U GLAVU: Stravične scene u rijalitiju, ovo nije pušteno u programu! MILICA PAVLOVIĆ PERFORMANSOM OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA NA PROMOCIJI: Čovek u crnom iznenada upao, a onda je pevačica reagovala, ŠOK SCENE! (VIDEO) “KAO DA SAM NAJAVILA FILMOVE ZA ODRASLE” Karleuša otkrila pravi razlog zašto zapravo otvara OnlyFans, bila je PRIMORANA CITY HYPE: Otkrivamo vam kako danas izgleda posed u Lisoviću, na kom će se od septembra snimati rijaliti ‘Imanje’! Čuburac razotkrio Milenu Kačavendu! STRASTI SE NE SMIRUJU! Nakon tajnog venčanja Sergeja Trifunovića, javne ličnosti se digle na noge i odmah javno reagovale! (FOTO) STRAVIČNO! Naša pevačica RASKRINKALA šta ŠEICI rade našim devojkama za šokantnu cifru: “Izvrše veliku… i to moraju da pojedu, soba je od zlata” PALMA JASNO PORUČIO: “PODNEĆU ZAHTEV DA SRBIJA VIŠE NE UČESTVUJE NA EVROVIZIJI” DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA! Voditeljka izdala zvanično saopštenje o novoj emisiji “SAVO NE ŠTEDI ĐILASA, STRANCE UBEĐUJE DA JE ISPUŠENA MUŠTIKLA” Evo kako se desio RAZDOR između njih dvojice

SUDANCI KRIVI ZA NAPADE AJKULE U EGIPTU: Krv i iznutrice 16.000 ovaca bacili u crveno more!

Objavio: RHT
05/07/2022 5:10 PM

Novinarka i urednica Informera Marija Kordić nalazi se trenutno u Hurgadi gde su prošle nedelje dve žene stradale od napada ajkula. Marija je ekskluzvino otkrila da Egipćani zvanično tvrde da su Sudanci krivi za dolazak ajkula u plićak mora.

FOTO: printscreen/youtube

Ona je iz prve ruke prenela kakvo je stanje trenutno u Egiptu. Razgovarala je sa srpskim turistima, ali i sa lokalcima.

– Nalazim se u Hurgadi u rizortu koji je oko 20 km udaljen od centra gde se desio napad ajkule na dve žene. Egipćani su definitivno potvrdili da su bile dva napada u razmaku od nekih 600 metara – kaže na početku uključenja iz Egipta Marija Kordić.

Novinarka objašnjava da su ljudi zaposleni u hotelima u većoj panici od turista:

– Egipćani su veoma zabrinuti kako će ovo da se odrazi na njihov turizam, jer su imali 10 i više vrlo teških godina za turizam koji je njima jedna od glavnih privrednih grana. Posle Arapskog proleća i dolaska muslimanske braće na vlast smanjen je broj turista što je bilo i razumljivo jer su bili prilično radikalni islamisti. Tako da su Evropljani, od kojih u velikoj meri oni žive, oklevali da dolaze. Konačno su malo stali na noge i uspeli da povrate turiste, ali i da dobiju nove turiste kao što su Rusi i Ukrajinci. I sada se desio ovaj napat za koji strahuju kako će se odraziti na njihov turizam – prenosi Marija.

Pričitajte i: https://hypetv.rs/dizajnerka-i-pevacica-zaratile-zbog-nikoline-pisek-pale-teske-reci-ono-sto-je-rekla-o-pokojnom-vidoju-zgrozilo-je-sve/

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner