Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

FANOVI SANDRE REŠIĆ PRETE OVOJ BIVŠOJ ZADRUGARKI! Jelena Batos sve otkrila! (FOTO)

Objavio: RHT
30/06/2022 8:00 PM

Bivša zadrugarka Jelena Batos žestoko je oplela po pevačici Sandri Rešić, zbog koje joj sada prete smrću.

Foto: Instagram

Naime, Jelena ja na Instagramu podelila pregršt prepiski koje su joj stigle od brojnih fanova rijalitija. ”Jeco carice šta kažeš za Martu i Anđela?”, ”Baba Marta našla dečka!”, ”Molim te gledaj ovo foliranje, majko moja, kakva gluma…”, samo su neki od komentara gledalaca koji su stigli na adresu Jelena Batos, a onda je usledio njen komentar.

Pročitajte i: Sandra i Anđelo u naletu strasti!

– Telefon mi se usijao. Jutros kada sam ustala mislila sam iskreno da je neko umro. Tonu poruka! Bila sam jako zauzeta privatnim životom i nisam imala vremena da pratim klipove, a ni da budem aktivna ovde. Okej sam, nije mi se ništa desilo. Uskoro objavljujem sve što sam obećala – počela je Jelena, pa nastavila:

– Što se tiče ove veze Marta je pred kraj izabrala (osobu sa kojom je već bila napolju, za kog zna da je švaler i da je svaka devojka pustila suze zbog njega) pravu osobu za pravljenje žrtve nje. Uskoro ćete gledati ”osuđenu” ljubav i njene glumačke suze da bi je dovela do trona jer “ugoržen prijatelj” nije upalio. Ne zaboravimo da je ova žena završila za glumicu i radila kao glumica, ovo su pravi potezi pred kraj rijalitija za pobedu i pranje da se svake godine kači kao uteha za zauzete muškarce, i onda plače kako su je odbacili kao prijatelja. Živi bili pa videli! Sada idu grupe podrške, pa onda suze i patnja. Kada izađe, puniće klubove ženama koja će saosećati sa njom “nesrećne u ljubavi” jer ovih 15 godina glasom nije uspela. Sve je taktika za kraj i izlazak – poručila je bivša zadrugarka, a onda objavila prepisku gde joj Sandrini fanovi prete smrću.
Pročitajte i: Albino ispričao kada je shvatio da svoju različitost može da iskoristi!

“Samo da vam pokažem kako meni Sandrini fanovi prete smrću”, napisala je Jelena.

Foto: Instagram preentscreen

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner