Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ ODGOVORIO NA LAŽI OPOZICIJE: “Što je tikva praznija, to je bezobraznija” CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale VELIKA PROSLAVA POVODOM 18 GODINA MUZIKE I RADOSTI DEČIJEG FESTIVALA “ČAROLIJA” Saša Mirković sa ponosom najavio veliki jubilej! (FOTO) HOLIVUD U STRAHU DA PAF DIDI NE PROGOVORI?! Mnogo njih usnimljeno na njegovim žurkama! Plaše se da njihove najmračnije tajne ne ugledaju svetlost dana?! POTRESNA OBJAVA PEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” OVDE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutešna! (FOTO) Vučić se u Ženevi sastao sa državnim sekretarom VB Piterom Kajlom! “Srbija sa ponosom ističe da su njeni timovi dali doprinos istraživanjima CERN-a” “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Pevačica se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mesec trudnoće, evo šta je poručila “Moja žena NE LIČI na Tamaru Đurić!” EKSKLUZIVNO! Aca Živanović OPLEO po bivšoj?! (VIDEO) PREMINUO EVROVIZIJSKI POBEDNIK! Svet muzike zavijen u crno! NEBOJŠA ČOVIĆ JE NOVI PREDSEDNIK KOŠARKAŠKOG SAVEZA SRBIJE! PEVAČICA BEZ DLAKE NA JEZIKU OSULA PALJBU PO TERZI I ANĐELI ĐURIČIĆ! Zorica Marković nije štedela reči JOŠ JEDNA DISKVALFIKACIJA! Slede tužbe i ogromna kazna nakon što je učesnica u naletu besa ošamarila člana obezbeđenja! ŠOK PRIZNANJE INDI ARADINOVIĆ! Pevačica progovorila o svojoj intimi pa objasnila zašto je dobro biti bar jednom nečija ljubavnica DANICA CRNOGORČEVIĆ NE ŽELI DA PREDSTAVLJA CRNU GORU NA EVROVIZIJI?! Etno pevačica javno iznela svoj stav, pa uzburkala javnost! UČESNIK RIJALITIJA HITNO PREBAČEN U BOLNICU! Evo u kakvom je stanju trenutno! Poruke podrške stižu sa svih strana (FOTO)

POZNATI PEVAČ PRONAŠAO IZGUBLJENOG BRATA: Niko nije znao za njega, a onda je ISTINA izašla na videlo!

Objavio: RHT
26/06/2022 6:42 PM

Pevač grupe U2, Bono Voks, otkrio je da ima polubrata za čije postojanje decenijama nije znao, piše BBC.

Foto: Youtube printscreen

– Imam još jednog brata, kojeg volim i obožavam, a za kojeg nisam ni znao da ga imam – rekao je u emisiji BBC Radio 4 Desert Island Discs. Pevač ima i starijeg brata Normana, a za svog polubrata saznao je 2000. godine.

62-godišnji Irac voditeljki Loren Lavern otkrio je da njegova majka Iris, koja je umrla 1974, nije znala da njen muž ima dete s drugom ženom.

– Moj otac je imao duboko prijateljstvo s jednom predivnom ženom. A onda su dobili dete. I sve se to držalo u tajnosti – dodao je.

Nakon što je Bono to saznao, razgovarao je sa svojim ocem Bobom pre njegove smrti 2001. godine.

– Pitao sam ga da li voli moju majku, odgovorio je potvrdno. Pitao sam ga, kako je moglo da mu se desi da napravi drugoj ženi dete, a on je rekao da se takve stvari događaju, ali i da to pokušava da ispravi. Nije se izvinjavao, samo je izneo činjenice. I ja sam s tim danas pomiren – objasnio je Bono.

Upitan da li je za to znala njegova majka, Bono je odgovorio: “Ne, niko nije znao.”

U intervjuu je Bono govorio o smrti svoje majke od aneurizme mozga, kada je imao 14 godina. Rekao je da je njena smrt imala ogroman uticaj na njegovu porodicu.

– Odmah sam pronašao drugu porodicu – osnovao sam U2 – rekao je.

Bono je svoj odnos s ocem opisao kao komplikovan.

– Moj otac je očito prolazio kroz mnogo toga. Nije bio svestan šta se zapravo događa oko njega. Bilo je mnogo stvari s kojima je morao da se nosi sam – pun je razumevanja.

Bono, koji planira da objavi autobiografiju kasnije ove godine, postao je slavan ranih 1980-ih, a ubrzo i jedna od najvećih rok zvezda na planeti.

Osim kao muzičar, Bono je postao i poznat kao borac za ljudska prava. Tako je prošlog meseca nastupio u podzemnoj železnici u Kijevu u znak podrške Ukrajini nakon ruske invazije.

Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner