Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju! ŽIVI BILI, NA MNOGA LJETA Vučić prisustvovao proslavi rođendana Miloša Zemana (VIDEO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) EKSKLUZIVNO! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA OBJAVOM! Ko nema para za pretplatu na sajt za odrasle, može da joj uplati na račun?! (FOTO)

DALILA U SRED NOĆI OTIŠLA KOD KARIĆA U VILU I TVRDILA DA JE TRUDNA? Ovu afera su dugo krili!

Objavio: RHT
25/06/2022 7:20 PM

Dok se prijatelji porodice Karić iskreno nadaju da Stefan nije imao s*ks sa Marijanom Zonjić, kao što neki pričaju, Jovana Ljubisavljević biće neprijatno iznenađena kada sazna da je njen verenik navodno bio sa Dalilom.

Foto: Printscreen YouTube Pink

Nakon što su u trećoj sezoni rijalitija Dalila i Dejan pobegli sa imanja u Šimanovcima počele su da kolaju priče da je Stefan bio glavni krivac za to.

– Scenario koji je Dalila ove sezone odglumila bio je planiran za Zadrugu 3 samo što je tada meta bio Stefan Karić u koga se zaljubila iako je bila u braku sa Dejanom. Ni nakon bekstva nije uspela da izbaci Karića iz glave, pa je skovala plan kako da ga smota po izlasku iz rijalitija. Čim je Karić izašao ona je nabavila njegov broj i počela da mu šalje poruke. Ubrzo su se upustili u aferu tokom koje je Dalila postala opsednuta Stefanom dok je njemu ta veza bila samo razonoda. Kada je odlučio da prekine Dalila je potpuno odlepila. Jedne večeri došla je u vilu Karića i tvrdila da je u drugom stanju. Stefan je odmah provalio da laže pa ju je u gluvo doba noći izbacio na ulicu – tvrdi izvor za “Svet”.

O aferi sa Dalilom Stefan nikada nije javno govorio, ali je njegov otac Osman Karić svojevremeno potvrdio ovu priču i kroz stihove na duhovit način rekao da je Dalila i pre Filipa Cara nabijala Dejanu rogove:

– Dalila, Dalila da je sreće tvoje ti bi sa Stefanom bila. Od Dekija si to vešto krila, znao je i on… Ispadao ti je i muž i konj i slon. Kasno je to Deki shvatio pa ti se ispod jorgan planine obratio, Stefana je u tvojim očima blatio. Savete ti dao, možda ti je deda od sramote sa stolice pao. Šta će reći raja, polupala si g*zom Stefanova j*ja. Hajmo draga kući, bruka će u selu pući. Šta će reći raja, biće Dalila belaja.

Stefan i Dalila se nakon ovog skandala više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u “Zadrugu 5”. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Ljubisavljević koju planira da oženi po izlasku iz rijalitija Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje.

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner