Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZNAK DA ON NE UŽIVA SA VAMA U KREVETU! Dobro obratite pažnju, ovo može da ukazuje na neverstvo! STIŽE ŽESTOKO NEVREME! Uživajte još danas, EVO KADA NAS OČEKUJU PROMENE! STIŽU DOBRE VESTI! Evo u čiju korist se okreću stvari! Škorpije popularnije nego ikada, jarčeve očekuju turbulencije, a vas? INTERESUJE NAS SAMO VOLJA SRPSKOG NARODA: Predsednik Vučić: Iskoristiće najmanji incident STRAŠNA TRAGEDIJA Preminuo saigrač Zvezdinog fudbalera (27) POLICIJA HITNO IDE NA VRATA MATORINE KUĆE?! Neviđena porodična drama, Anita umešana u sve! DIJETA SA OVOM NAMIRNICOM NEVEROVATNO TOPI KILOGRAME! OTEČENA OD PLAKANJA! Maja lije suze zbog Stanislava i Mione: Krofak ni ne sluti kakav pakao mu je spremila, saopštiće mu javno OVO JE DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Procenjuje se na vrednost od 50 miliona evra, ima i balksku dvoranu i čak 235 prozora! (FOTO) ŠOK! EMA RADUJKO NA BINI ZAJAHALA BIKA: Pevačica se obukla kao kaubojka, podigao joj se minić, prisutni podivljali! IZ JUGOSLAVIJE DO HOLIVUDA! Osvajanje Američke Filmske Scene “NA MESTU ZLOČINA” Šok provokacija Stanije Dobrojević, prvi put objavila fotku sa Asminom, ovde se desila PREVARA?! NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Hitno se oglasila ćerka Stanislava Krofaka nakon njegovog venčanja sa Mionom, iznela šok detalje iz telefona NAJUKUSNIJI DORUČAK, A SPREMA SE ZA PAR MINUTA: Pravićete ga svakog jutra, prepun je hranljivih sastojaka SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE! Crnogorska policija otkrila najnovije detalje JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO)

FILM O KOJEM BRUJI CEO SVET: “Spavao sam sa Madonom, a Vitni je šmrkala na dan našeg venčanja”!

Objavio: RHT
31/05/2022 2:00 PM

Ceo svet priča o dokumentarcu u kojem bivši suprug Vitni Hjuston priznaje da je bio zaljubljen u Dženet Džekson i da se drogirao.

Američki pevač Bobi Braun u novom dokumentarnom filmu o kojem priča ceo svet priznao je da je dugo bio zaljubljen u pevačicu Dženet Džekson i priznao da je droga izvukla ‘najgore iz njega’ i njegove bivše supruge, Vitni Hjuston.

Pre nego je Braun uopšte upoznao Vitni Hjuston, bio je vrlo zainteresiran za američku pevačicu Dženet Džekson.

– Što me privuklo Dženet? Sve. Njen osmeh, telo, plesni pokreti, govori Braun u svom novom dokumentarcu ‘Biography: Bobby Brown’.

– Voleli smo međusobno društvo, govori, ali dodaje kako njihova romantična veza nije dugo trajala.

R&B pevač veruje da nisu uspeli kao par zato što je on više bio ‘dečko iz kvarta’ nego holivudsko lice.

– Dženet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla biti s muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kvarta, a njen otac (Džo Džekson) nije dopuštao da bude s nekim poput mene, kaže 53-godišnji pevač.

Braun koji priznaje u svom novom dokumentarcu da je bio zavisnik o seksu takođe otkriva da je bio u romantičnoj vezi s kraljicom popa, Madonom.

– Jesam li spavao s Madonom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona verovatno zna.

No ipak, ljubav između Brauna i preminule pevačice Vitni Hjuston bila je veća. Kako tvrdi, bila je to ljubav na prvi pogled kada su se upoznali iza pozornice 1989.

– Seksualni život Vitni i mene bio je poprilično intenzivan. Nije bilo važno gdje smo.

– Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se otopio iznutra. Baš način na koji me je gledala od prvog do poslednjeg dana kada smo bili zajedno. Uviek je bilo posebno, govori Braun ističući da je Hjuston bila ljubav njegovog života te najljubaznija i najslađa osoba koju je poznavao.

No na dan njihovog venčanja 18. jula 1992. pevač se potpuno šokirao kada je video drugu stranu slavne Hjuston.

– Ušao sam i vidio je kako povlači liniju kokaina, otkriva i dodaje: I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobedile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner