Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISKORISTITE ŠTAPIĆ OD SLADOLEDA! Evo kako ublažiti ubode morskog ježa, otrovne ribe ili plikove od meduze Valentina je žena koja je rodila 69-oro DECE i drži Ginisov rekord! 16 PUTA blizance, 7 PUTA trojke i 4 PUTA četvorke EVO KOLIKO PUTA MORATE IĆI U TOALET DA BISTE BILI SMATRANI ZDRAVIM Neredovno pražnjenje ima opasne posledice! SUĐENJE!? IMA DEBELO DA PLATI!? ANELI I JANJUŠEVA ŽENA OČI U OČI! ŠOKANTNI DETALJI! Starleta nije očekivala ovaj potez! KATARINI ŽIVKOVIĆ STIGLA PRESTIŽNA NAGRADA! Pevačica se ovako pohvalila (VIDEO) JEDVA PREKRILA CICA MACU!? SVE SE OCRTAVA! VRELA DŽEHVICA SE SKINULA GOLA! Pevačica sve pokazala (FOTO) BARBARA BOBAK VIŠE NIJE CRNKA! Pevačica iznenadila sve transormacijom , ovakvu je još niste videli! (FOTO) MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU PO IVANU:”Neka brine o psu, sad se setio kad ga Jelena ostavila” IVA ŠTLJIĆ SE SKINULA U BIKINI! Vruća fotka glumice na pesku, komentari samo pljušte! (FOTO) SUZE! ANITA NE MOŽE DA SE ZAUSTAVI! REŠILA DA NAPUSTI BEOGRAD! DIRLJIVA SCENA KOJA KIDA SRCE! Starleta nije uspela ništa da sakrije POVEĆAN RODITELJSKI DODATAK Od 1. jula važe novi iznosi, dok nas na jesen čeka nova povišica! KIM KARDAŠIJAN PREKRŠILA PRAVILA NA VENČANJU MILIJARDERA U INDIJI! Haljinom brutalno uvredila nevestu, pa se pohvalila! (FOTO) ŠOKANTNI DETALJI, DENIS O IVANU MARINKOVIĆU I ORGIJAMA!? Starleta sve priznala, Jelena će poludeti kada sazna šta je radio iza njenih leđa!? ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV ŠENON DOERTI! Preminula glumica se udavala, čak, tri puta! SKINUO SE GO SIN NATAŠE NINKOVIĆ! Glumica ima sina koji je opasan dasa (FOTO) SKINULA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Supruga svetskog šampiona i dvostruka mama pokazala IZVAJANO TELO

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UHVAĆEN U “KRAĐI” PARFEMA?! (FOTO)

Objavio: RHT
28/05/2022 12:00 PM

Izgleda da je honorar od rijalitija presušio ,a cifre o trošenju velikih suma novca na dnevnom nivou kojima se bivši  rijaliti učesnik Kristijan Golubović hvalio nisu tačne, s obzirom da smo Kristijana uhvatili u parfimeriji jednog tržnog centra kako nošalantno uzima parfem sa police i stavlja u kesu koju je imao u ruci.Ovaj snimak su zabeležile sigurnosne kamere,a društvo mu je pravila devojka Kristina Spalević.

kurir

 

Kako se vidi na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere, Golubović i Spalevićeva u prvom trenutku ne nose korpe za kupovinu, a on, nakon razgledanja  uzima jedan parfem sa police i stavlja ga u kesu koju je nosio. U narednom momentu, na snimku se vidi da Golubović ipak odlazi i uzima korpu, međutim, parfem nije stavio u istu.

Posle toga, par je nastavio “šoping” i razgledali su šminku, ali se ne vidi trenutak kada ono što uzima sa police Golubović i stavlja u korpu. Zasad nije poznato da li je par kasnije platio proizvode na kasi.

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner