Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASIO RHMZ! Nevreme u ovim delovima Srbije, upaljeni meteoalarmi! “BILA SAM NA KOKAINU, NISAM JELA NI PILA” Eva Ras šokirala sve otkrićem, evo ko ju je naveo na narkotike! SAD POBEDILE SRBIJU! Lebron se oglasio “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” OVI JUTARNJI NAPICI ĆE VAS SPASITI! Tope salo sa stomaka kao od šale, imaćete energije tokom celog dana! SREĆNE VESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO) OČEKUJE NAS HLADNI FRONT! U Hrvatskoj upaljeno narandžasto upozorenje, najavljeno nevreme, a evo kada stiže do Srbije ŠOK! JANJUŠ POSLAO ANELI PORUKU?! Sve procurilo u javnosti, Ahmićeva neće moći da veruje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI devojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) DA LI ŽENA MORA DA BUDE ŽRTVA? Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežana Čekić daje odgovor na ovo pitanje! “SOTONA JE MEĐU NAMA” Naša pevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam decu…” JAPANCI ZBOG OVE NAMIRNICE ŽIVE DUGO! Srbi je izbegavaju i misle da je štetna SVET JE OVO ČEKAO OD 2008. GODINE! Nadal zakazao meč protiv Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama

Kim Kardašijan dobija jezive pretnje: Pit mora da umre ovog vikenda, a ti sledećeg!

Objavio: RHT
27/05/2022 1:32 PM

Rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan zatražila je policijsku zaštitu za svoju porodicu nakon što joj je progonitelj poslao više od 30 uvredljivih pisama u kojim preti njoj i njenom dečku, Pitu Dejvidsonu.

instagram

Naime, Kim je za “The Blast” priznala sve o teškoj emotivno krizi u kojoj se nalazi nakon što joj je nepoznati čovek pretio da će ubiti nju i Pita.

Progonitelj je navodno rijaliti zvezdi pisao preteća pisma u kojima je tvrdio da će postaviti bombu u njen poslovni prostor.

– Pit mora i umreće ovog vikenda, a ti sledećeg – pisalo je u jednom od 30 pisama koja su navodno stigla starleti.

U pravnim dokumentima do kojih je došao “The Blast”, Kim je govorila o teškoj emotivnoj krizi koju joj je neimenovani muškarac prouzrokovao. Ona je spomenula uznemirujuće s****ualne pretnje koje je muškarac izneo u svojim pismima, te je detaljno opisala jedan slučaj u kojem je dobila pretnju bombom.

Rijaliti zvezda je dodala da je taj muškarac nekako uspeo da dođe do njene kućne adrese, te ju je to još više uznemerilo, pa je od nadležnih organa tražila zabranu prilaska.

– On je psihopata! U više pisama mi je pretio da će me ubiti. Izneo je brojne lažne i užasne tvrdnje o meni i mojim intimnim odnosima. Takođe je u svojim pismima izneo uznemirujuće s***ualne reference o meni – rekla je Kim.

– 25. aprila 2022. upućena je pisana pretnja bombom mom poslovnom prostoru. Obaveštena sam da je moje privatno obezbeđenje analiziralo pisanu pretnju i pronašlo niz sličnosti između pretnje i prethodnih pisama – rekla je Kim o dodala:

– Trpela sam i trpim tešku emotivnu krizu. Bojim se za sopstvenu sigurnost, bojim za sigurnost onih koji su mi bliski, moje porodice i drugih na mom radnom mestu.

Rijaliti zvezda smatra da zabrana prilaska neće biti dovoljna da spreči muškarca koji joj preti, te misli da će pokušati da je povredi ili čak ubije.

U pravnim dokumentima, Kimina advokatica, Šon Holi, takođe je govorila o ozbiljnosti pretnji.

– U ovim pismima je on izneo brojne pretnje gospođi Kardašijan. Osim toga, dao je brojne s***ualne komentare u vezi s njom i njenim partnerima, zapretio je da će radnje zbog kojih će gospođa Kardašijan i njena porodica biti pod policijskom zaštitom – rekla je Šon.

Progonitelj je upozorio Kim da je ona na njegovom “spisku za napad” i da “mora uskoro da umre”. Jedno pismo je glasilo: “Usled vašeg poslednjeg postupka, stavio sam vas na svoju ‘hit listu’. Ako te ikada vidim u Njujorku ili tvog dečka u Los Anđelesu, izvršiću napad oddmah, spreman sam. Pit mora i umreće ovog vikenda, a ti sledećeg”, stajalo je u pismu.

– Nije jasno na koju se ‘nedavnu akciju’ pismo odnosilo, ali sudija u Los Anđelesu naložio je donošenje privremene mere zabrane pristupa, koja će spečiti muškarca da na bilo koji način kontaktira Kim ili Pita ili da dođe na 50 metara do nje ili njene kuće. Ročište za dugotrajniju zabranu prilaska zakazano je za 13. jun.

Podsetimo, Kim je posebno zabrinuta za svoju bezbednost i bezbednost porodice otkako je opljačkana uz pretnju oružjem u Parizu u oktobru 2016. godine. Razbojnici, koji su bili obučeni kao policajci, ušli su u njenu hotelsku sobu dok je bila sama, bez obezbeđenja. Vezali su je i stavili u kadu pre nego što su pobegli sa nakitom čija je vrednost procenjena na više od milion dolara, uključujući i verenički prsten koji je dobila od tadašnjeg supruga, Kanjea Vesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner