Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine! Škorpijama je srećan dan, a vama? CELA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Janjuš otkrio zbog čega konstantno ulazi u sukob sa Aneli HAOS KAČAVENDE I MARINKOVIĆA! Ivan nazvao Milenu babom, a ona ga matirala jednom rečenicom VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MAJ! Vraća se prolećno vreme, a evo gde će biti pljuskova PEVAČA NAPADAJU I OSUĐUJU SA SVIH STRANA! Izneo istinu u javnost pa dobio šamar realnosti! SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pevačeva majka se oglasila za Hype “Rodio nam se Ilija!” PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO VELIKU ISTINU: “Nikad mi neće oprostiti što sam ih o jadu zabavio”! POSLEDNJE ZBOGOM! Iznenada preminula zvezda serije koju su svi obožavali MNOGI MISLE DA PLIVA U NOVCU, A ONA PRIMA MINIMALAC! Voditeljka otkrila: “Pametno sam ulagala, pa se ne bojim minimalca” VUČIĆ GOSTOVAO NA RTS-u: SRBIJA POSTAJE ZNAČAJNA U SVETU, pa otkrio šta će uraditi ako 100 zemala ne bude glasalo protiv Srbije! KAD SE MAMA DŽEHVA NALJUTI ONDA PLJUŠTE TUŽBE?! Udarila na bivšeg zeta ANĐELA pa zapretila… RIJALITI UČESNICA OBELODANILA ŠOK DETALJE! Priznala: “Imala sam 14 godina kada me je dečko pretukao” HAOS NE PRESTAJE! Stanislav kuka jer je pogazio obećanje koje je dao ćerki! Maja besni na njegovu porodicu! “ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA”

Ceo svet priča o REAKCIJI Amber Herd dok je Kejt Mos svedočila! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/05/2022 3:22 PM

Manekenka Kejt Mos svedočila je juče na sudu u korist Džonija Depa u sporu s njegovom bivšom suprugom, Amber Herd. Tokom njenog svedočenja, Amber je pomno pratila šta manekenka govori. Nakon suđenja, internetom je počeo da kruži snimak reakcije Amber Herd na Kejtine izjave.

Amber tokom njenog svedočenja nije mogla da sakrije ljubomoru. Dok je Kejt govorila o svom odnosu s Depom, Amber je brzo treptala, prevrtala očima i bila vidno nezadovoljna iskazima manekenke. U jednom danu snimak Kejtinog svedočenja pregledan je više od 4.5 miliona puta, a mnogi sada ismevaju Amber i hvale Kejt.

“Kejt je otmena i dostojanstvena. Nešto što Herd nikad neće biti”, “Amber je ljuta i sigurno puca iznutra. Strašna žena. Tako se moj otac ponašao kada bi ga uhvatili u laži – brzo je treptao i uzdisao”, “Amberino lice je reklo sve”, “Smešno je videti kako joj oči trepere kad se naljuti”, “Trzala je očima, nije znala gde da gleda zbog eksplozivnog besa koji je držala u sebi”.

“Jasno je da Amber nije želela da čuje da su Kejt i Dep imali dugotrajnu vezu”, “Gledati Amber kako puca u tišini je verovatno najsmešnija stvar koju sam ikad video”, “Vrlo čudno ponašanje za nekoga ko je bio zlostavljan”, “Amber je narcisoidna i ne može da podnese da Džoni nije njeno vlasništvo”, “Ooo, poludela je. Ne može da podnese činjenicu da je uhvaćena u svojim lažima i da je Kejt puno lepša od nje”, samo su neki od brojnih komentara na jučerašnje suđenje.

“Ne, Dep me nije gurnuo niz stepenice”

Naime, Kejt je najpre upitana kako poznaje Džonija Depa, na šta je odgovorila: “Imala sam vezu s njim.” Amber je ranije na sudu rekla da je čula da je Dep gurnuo Kejt niz stepenice, što je manekenka demantovala.

“Bili smo u sobi, Džoni je otišao iz sobe pre mene. Počelo je olujno nevreme i kad sam istrčala iz sobe, pala sam niz stepenice i povredila leđa. Vrisnula sam, bolelo me i nisam znala šta se dogodilo”, ispričala je Mos.

“On je dotrčao do mene da mi pomogne, odneo me do sobe i pobrinuo se da budem dobro”, dodala je. Advokat Džonija Depa je pitao: “Da li vas je Džoni Dep gurnuo niz stepenice?” Kejt Mos je odgovorila: “Ne.” Takođe je rekla da je Dep nikad nije gurnuo, udario, ni bacio niz stepenice.

Dep: Izjave Amber Herd su apsolutno lažne

Podsetimo, juče je svedočio i Džoni Dep, koji je rekao da su izjave Amber Herd potpuno lažne, sulude i ponižavajuće, te da se sve otelo kontroli.

“Nijedno ljudsko biće nije savršeno. Niko od nas nije savršen, ali ja nikad u životu nisam nikoga seksualno uznemiravao ili fizički zlostavljao. Šest godina sam čekao da mogu da kažem istinu o tim užasnim stvarima koje mi se pripisuju”, rekao je glumac.

Izvor:Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner