Background adbanner
calendar

Nedelja 16. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela POČELA UTAKMICA SRBIJA – ENGLESKA! Orlovi u NAPAD, evo ko je ostao na klupi! NOLE SE OBRATIO “ORLOVIMA” PRED MEČ! Evo šta im je poručio NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za ćerku, hitno napušta rijaliti “BILA SAM UGNJETAVANA” Tanja Savić ne može više da ćuti o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: “Neću ni ime da mu spomenem” ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Podelio srećne vesti, slavlje u domu, objavio i pol bebe (FOTO) PUCA BRAK KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA?! Ceo svet bruji o situaciji koja se desila na balkonu, šokantni detalji!

Maša Terzić sa porodicom i prijateljima u provodu! (FOTO)

Objavio: RHT
24/05/2022 5:28 PM

Maša Terzić, ćerka direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdana Terzića, proslavila je 26. rođendan u jednom prestoničkom restoranu u krugu porodice i najbližih prijatelja. 

Instagram

Za ovu priliku je obukla usku čipkastu haljinu koja je istakla njen trudnički stomak. Buduća mama je na društvenim mrežama podelila niz fotografija na kojima je pozirala sa svojim najmilijima, a osmeh sa lica nije skidala.

Za slavljeničkim stolom, osim roditelja Svetlane i Zvezdana, bila su i njena braća Kostadin i Nikša, ali i brojni prijatelji sa kojima je slavila divan dan do ranih jutarnjih sati.

Instagram

Jutro posle proslave, Maša je sa pratiocima na Instagramu podelila i snimak na kom se vidi pun sto cveća i ruža koje je dobila.

Inače, Mašinog emotivnog partnera s kojim će dobiti bebu, njen otac Zvezdan još nije najbolje upoznao, ali poštuje ćerkinu želju:

– Uopšte se ne mešam. Puštam ih da žive svoje živote – kazao je Zvezdan koji nije imao mnogo toga da doda o zetu:

– Pa njega još ne poznajem najbolje, ali ako je Maša srećna, i ako je to njen izbor, ja sam srećan.

Instagram

Izvor:24sedam.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner