U RESTORANU SE RIBA PRŽI BEZ BRAŠNA! Ovaj sastojak sprečava upijanje ulja
U RESTORANU SE RIBA PRŽI BEZ BRAŠNA! Ovaj sastojak sprečava upijanje ulja
Riba je, na neki način, simbol posta, a postoje razne varjante kako ova zdrava namirnica može da se spremi.

Većina ljudi ribu uvija u brašno pre prženja. Međutim, profesionalni kuvari kako da ovaj specijalitet bude sočniji i hrskaviji.
Naime, kuvari koriste kukukurzni skrob, a ne brašno. Upravo kukuruzni skrob stvara zaštitni sloj oko ribe koji sprečava prekomerno upijanje masnoće. Istovremeno stvara hrskavu zlatnu koricu. Upravo zato ga koriste mnogi kuvari u restoranima. Jer riba ostaje sočna iznutra, a spolja savršeno pržena i bez masnoće.
U RESTORANU SE RIBA PRŽI BEZ BRAŠNA! Ovaj sastojak sprečava upijanje ulja
Kako biste postigli efekat kao iz restorana, svaki komad ribe dobro uvaljajte u kukuruzni skrob. Tako da je skroz obložen. Zatim je pažljivo spustite u dobro zagrejano ulje i pržite dok ne dobije zlatno-smeđu boju i hrskavu koricu. Kada je gotova, izvadite ribu i stavite je na papirni ubrus kako bi se upio višak ulja.
Hypetv.rs V.M./Alo.rs
RIBA JE POSEBNO DOBRA ZA OVU POPULACIJU! Evo zbog čega posebno oni treba da je jedu!
AUDICIJE POČINJU
Brojimo sitno – s obzirom na to da je prva audicija “Hype Zvezda” zakazana za 14. aprila 2025. godine u Banjaluci. Adresa je multimedijalna sala u krugu Čajevac (Jovana Dučića 23), a audicija počinje tačno u 12 sati.
Treba napomenuti da se možete prijaviti za takmičenje i na licu mesta, ukoliko to niste učinili onlajn i niste pozvani na audiciju. U sali možete popuniti formular.
Narednog dana, 15. aprila u Sarajevu će se održati druga po redu audicija – Kino Bosna, ulica Alipašina 19, takođe sa početkom u podne.
Kako je direktor i vlasnik Hype produkcije Saša Mirković najavio, u ovom takmičenju neće biti mesta malverzacijama.
“Vreme je za novi šou! Hype Zvezde vas čekaju… Nema muvanja i maltretiranja od strane žirija”, istakao je Mirković.
Podsetimo, Mira Škorić, Aca Lukas i Miroslav Ilić čekaju kandidate, a tek će se govoriti o žiriju. Budite uz nas… SVE INFORMACIJE SAZNAJTE I PUTEM INSTAGRAMA.