Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ ZNAK ĆE U AVGUSTU BITI MAGNET ZA PARE! Od jeseni ih čeka neverovatan uspeh, svi problemi će nestati ČUDO ZA ZDRAVLJE! Jedna čaša ovog napitka dnevno neverovatno čisti pluća i jetru ZAMENILA ZUBE, URADILA GRUDI I POVEĆALA USNE: Procurila fotka Katarine Grujić pre estetskih operacija! (FOTO) PALA SA 4 METRA VISINE, BILA NA IVICI SMRTI! Pevačica doživela stravičnu nezgodu, evo u kakvom je stanju “ŽVALAVA, ZLO POKVARENO” Filip Car brutalno udario na Aleksandru, a onda se obratio njoj: “Iz kog si kontejnera ispala?!” MAJKA JU JE DRŽALA 25 GODINA VEZANU NA TAVANU U MONSTRUOZNIM USLOVIMA! Kada je policija našla imala je 25 KILOGRAMA! Ovo je priča Blanš Mone (HYPE PAPARAZZO) Trudna Nadica Ademov od muža dobila BESNU MAŠINU za koju je iskeširao više od 150.000 evra HITNO SE OGLASIO RHMZ! Nevreme u ovim delovima Srbije, upaljeni meteoalarmi! “BILA SAM NA KOKAINU, NISAM JELA NI PILA” Eva Ras šokirala sve otkrićem, evo ko ju je naveo na narkotike! SAD POBEDILE SRBIJU! Lebron se oglasio “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” OVI JUTARNJI NAPICI ĆE VAS SPASITI! Tope salo sa stomaka kao od šale, imaćete energije tokom celog dana! SREĆNE VESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO)

Džoni Dep za samo tri godine izgubio 650 miliona dolara!

Objavio: RHT
20/05/2022 11:00 PM

Džoni Dep je u periodu od tri godine izgubilo vrtoglavu cifru od 650 miliona dolara. Jedan od troškova je bio u visini od 7 miliona dolara jer je morao svojoj bivsoj supruzi Amber Herd da isplati nagodbu. Amber je obećala da će novac donirati u dobrotvorne svrhe, ali to nije uradila. 

Youtube screenshot, Global news

Sada se ovaj bivši par nalazi na sudu zbog tužbi za klevetu vrednu 50 miliona dolara koju je podneo Dep zbog Heardovih tvrdnji koje su mu skoro uništile karijeru, dok je ona uzvratila kontratužbom od 100 miliona dolara.

A gde je to Džoni Dep potrošio 650 miliona?

U oktobru 2012, THR je pratio Depovog advokata i računovođu, Džejka Bluma i Džoela Mendela. Stigavši u jednu od pet glumčevih kuća, njih dvoje su otkrili da „jednostavno nije bilo dovoljno likvidnog novca da pokrije Depovih 2 miliona dolara mesečnih računa“ uprkos tome što je zaradio „više od 650 miliona dolara u 13 i više godina koje je zastupao The Management Group“, koju su osnovali Mandel i njegov brat.

Oni su naveli da čak ni Depova imovina ne može da pokrije njegove troškove. Ova imovina uključuje impulsivne kupovine poput tri slike Leonor Fini iz galerije na Menhetnu (dve su vredele 320.000 dolara, dok je druga bila poklon od 245.000 dolara za njegovu tadašnju devojku Heard). Džoni Dep je takođe plaćao 3,6 miliona dolara godišnje za svoje osoblje od 40 ljudi; 350.000 dolara mesečno za održavanje svoje jahte od 156 stopa i „stotine hiljada dolara koje je davao da bi izdržavao svoju bivšu partnerku Vanesu Paradi i njihovu decu, Lili-Rouz i Džeka.“

Džoniju nije strano da potroši 40.000 funti na 500 kaputa da bi “ekipi na snimanju Pirata sa Kariba bilo toplo” i to dosta govori o njemu. Koliko god on trošio novac na, neko bi rekao nebitne stvari, ipak je on taj koji ih je zaradio svojim trudom i radom.

Tokom te posete Depovoj kući, njegov računovodja Mendel je izvadio rezime ovih troškova na jednoj stranici. Glumac je tada pristao da proda svoju jahtu od 10 miliona dolara, Amphitrite, koju je renovirao za 8 miliona dolara, gde je takodje ugostio poznate prijatelje kao što su Bred Pit i Anđelina Džoli i mnogi drugi.

Četiri godine kasnije, Dep je otpustio svog dugogodišnjeg agenta Trejsi Džejkobs iz United Talent Agenci i tužio kompaniju brata Mendel za 25 miliona dolara zbog prevare i lošeg upravljanja. TMG je podneo protivtužbu i rekao da Džoni nije platio njihovu proviziju na prihod od filma Pirati sa Kariba: “Mrtvaci ne pričaju priče. Dep je odgovoran za sopstveno finansijsko rasipanje“, rekli su tada Mendelovi.

U to vreme, Dep je prolazio kroz razvod sa Amber i trošio je navodno 30.000 dolara mesečno na vino. Tokom njihovog suđenja, Mandel je takođe naveo da je glumac potrošio 75 miliona dolara na kupovinu i renoviranje 14 nekretnina; imao preko 200 umetničkih dela (Klimt, Vorhol Modiljani, itd.); i imao je 12 skladišnih objekata za kolekciju suvenira koju je arhivirao za milion dolara.Postojalo je i vreme kada bi „ušao u prodavnicu skupocenog nakita, sedeo nekoliko sati“, kaže blizak izvor. „Pokazali su mu mnogo stvari, dali mu šampanjac, a on je izašao sa dijamantskom manžetnom od 400.000 dolara. Bio je to lud trenutak jer nije vredelo 400.000 dolara.“ Ali svi koji su bliski Džoniju kažu da nije stipsa i da mu nije žao da “pljune” velike pare na svoje bližnje. Čak je i Amber priznala na sudu da je njenom ocu i njenim prijateljima kupovao skupocene poklone, čašćavao ih preskupim putovanjima i živeli su u njegovim penthausima a da nisu platili ni dinar.

Skoro uvek su bila dva člana obezbedjenja sa Depom“, rekao je izvor o Depovom i Herdovom kompletnom bezbednosnom timu tokom njihovog putovanja u Evropu. „Imao je posadu u L.A., tim od osam ili 10 ljudi koji su trgovali, sa privatnim obezbeđenjem u [Sveetzerovim] kućama i potkrovljima u centru grada. THR je dodao: „Ova potkrovlja su bila kolekcija penthausa u istorijskoj art deco zgradi Istočne Kolumbije u Los Anđelesu; Dep je od tada prodao dve od pet jedinica koje je kupio za 7,2 miliona dolara 2007-08 i koje su bile na listi početkom prošle godine po ceni od 12,78 miliona dolara“.

Kolika je sada neto vrednost Džonija Depa?

Prema Celebriti Net Worth-u, Depp ima procenjenu neto vrednost od 100 miliona dolara. Pre svih ovih stvari koje su se desile sa Amber Heard, ova holivudska zvezda zarađivala je 100 miliona dolara godišnje, što ga čini jednim od najplaćenijih glumaca na svetu. Sada i dalje traži 20 miliona dolara unapred po filmu, plus 20% pozadinskog novca. Kao rezultat toga, zaradio je ukupno 300 miliona dolara od franšize Pirati sa Kariba i samo od Alise u zemlji čuda zaradio 55 miliona dolara. U 2020, Dep je i dalje dobio 16 miliona dolara od treće rate franšize Fantastic Beats uprkos tome što je otpušten usred tužbe sa Herdom.

Nakon njihovog razvoda, platio joj je nagodbu od 7 miliona dolara koju je obećala da će donirati Dečjoj bolnici u Los Anđelesu i ACLU-u. Ali nedavno je otkriveno da je Herd dala samo deo tog novca. ACLU je tvrdio da su dobili samo 1,3 miliona dolara od obećanih 3,5 miliona dolara. 350.000 dolara je stiglo od Herda; 100.000 dolara od Depa; 500.000 dolara od Herdovog bivšeg, Elona Maska; i 350.000 dolara od neotkrivenog donatora. Glumica ovih dana navodno vredi 8 miliona dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner