Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Blizanac Peđe Jovanović progovorio! Evo šta Nenad kaže o RAZVODU BRATA: “Nemam recept za SREĆAN BRAK!” SEKA ALEKSIĆ: “Kada sam bila najdeblja govorili su mi da super izgledam! Veljko mi je otvorio oči” HITNA EVAKUACIJA LJUDI U CRNOJ GORI! Poplave napravile KATASTROFU, turisti bežali preko vode! (FOTO) Srbiju pogodila DVA ZEMLJOTRESA iste jačine! Ovde se ZATRESLO TLO! DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO) Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO)

HOROSKOP ZA 19. MAJ: Bikove očekuje ljubav na prvi pogled, a Device da pripaze na novac!

Objavio: RHT
19/05/2022 7:30 AM

Ovan

Foto:Printscreen

Posao: Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvek, i rešite problem na vreme.

Zdravlje: Skloni ste depresiji.

 

Bik

 

Posao: Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem.

Ljubav: Ovaj dan Bikovima može doneti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija.

Zdravlje: Lakša upala pluća. Obavezan je pregled kod lekara.

 

Blizanci

 

Posao: Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici uneće nove elemente u vaš način poslovanja.

Ljubav: Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj!

 

Rak

 

Posao: Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procenili. Očekuje vas zajednički uspeh.

Ljubav: Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla.

Zdravlje: Stomačni problemi. Neophodna je stroga dijeta.

 

Lav

 

Posao: Sada su vam aspekti maksimalno naklonjeni, pa možete očekivati bolje finansijsko stanje.To će vam doneti mogućnost dobre zarade i uspešnog zaključenja posla.

Ljubav: Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Devica

 

Posao: Budite oprezni u rukovanju novcem, jer stvari mogu izmaći vašoj kontroli. Svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja.

Ljubav: Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju.

Zdravlje: Problemi sa želucem, kao i žučnom kesom. Posavetujte se sa hirurgom.

 

Vaga

 

Posao: Vage koje žele da promene posao, danas uživaju posebnu naklonost zvezda. Pripremite se, jer će na kraju ipak sve zavisiti od utiska koji budete ostavili na poslodavce.

Ljubav: Venera u vašem znaku pojačava vašu potrebu za nežnostima i ljubavlju. Pred vama je lep i harmoničan period sa partnerom.

Zdravlje: Migrena.

 

Škorpija

 

Posao: Ovaj dan donosi vam uspeh kroz saradnju sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće je neočekivano poslovno putovanje.

Ljubav: Partner je nekoliko puta ispoljio ljubomoru. To vas je dovelo u defanzivan stav, koji vas je emocionalno iscrpeo.

Zdravlje: Nervoza. Vaša očekivanja su velika.

 

Strelac

 

Posao: Dominantna tema i dalje je novac. Ovaj period označava polaganje temelja za dugoročnu poslovnu saradnju i veliki napredak u karijeri.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam izazov koji se sastoji u tome da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dugo dopada.

Zdravlje: Pojava ekcema.

 

Jarac

 

Posao: Mnoštvo planeta u vašem znaku stavlja akcenat na vaše dugoročne poslovne ciljeve. Sada ste u situaciji da načinite veoma krupan korak u karijeri.

Ljubav: Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju. U pitanju može biti Rak ili Škorpija.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

Vodolija

 

Posao: Prisutne planete u vašem polju tajnih neprijatelja, nalažu oprez, nemojte odavati svoje poslovne planove apsolutno nikome.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu sa osobom u znaku Ovna ili Lava.

Zdravlje: Povišen pritisak, lupanje srca, nalažu obavezan odlazak kod kardiologa.

 

 

Ribe

 

Posao: Planete vam pružaju podršku za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Neki vaši prijatelji nisu vam dobronamerni, pa budite oprezniji nego inače.

Ljubav: Period harmonizacije između vas i partnera se nastavlja. Pred vama je lep i romantičan period.

Zdravlje: Povišena temperatura, slab imunitet.

 

Izvor: glossy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner