Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela POČELA UTAKMICA SRBIJA – ENGLESKA! Orlovi u NAPAD, evo ko je ostao na klupi! NOLE SE OBRATIO “ORLOVIMA” PRED MEČ! Evo šta im je poručio NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za ćerku, hitno napušta rijaliti “BILA SAM UGNJETAVANA” Tanja Savić ne može više da ćuti o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: “Neću ni ime da mu spomenem” ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Podelio srećne vesti, slavlje u domu, objavio i pol bebe (FOTO)

SVET U ŠOKU: Pojavile se GOLE fotke Britni Spirs! (FOTO)

Objavio: RHT
10/05/2022 10:00 PM

Pevačica tek što je objavila da se udaje, sada mami javnost izazovnim pozama.

Britni Spirs navalila je na fanove svojim golim fotografijama, ali i izazvala zabrinutost jer se ne zaustavlja u tome.

Ona je juče u toku dana objavila u nekoliko navrata set fotografija na kojima je potpuno naga, grudi je prekrila rukama, a na donje intimne delove postavila emotikon srca.

– Fotke s mog zadnjeg putovanja u Meksiko, pre nego što je u meni bila beba – poručila je ispod objave, a zatim dodala:

– Dođavola, zašto izgledam deset godina mlađe na putovanjima? – zapitala se ona, ali nikome nije jasno šta je želela da postigne tim postovima na Instagramu, nakon što je objavila da je trudna i da se udaje za svog verenika Sema Asgarija.

Takođe, njenim pratiocima čudno je i to što je Britni postavila više puta gotovo jednu te istu fotografiju. Ali, nakon što su joj pisali šta misle o tome, ona je nastavila da ih bombarduje golotinjom.

– Ova devojka je bolesna, ona vapi za pomoći – stoji u komentarima, dok drugi smatra da Spirsova nije bez razloga bila pod nadzorom svog oca.

Podsetimo, pevačica je u Meksiku bila sa partnerom kada je napravila ove fotografije, a koje objavljuje sada nakon što je saznala da je u drugom stanju.

U novembru prošle godine nakon sudske bitke, Britni se otarasila svog oca Džejmija kao staratelja posle 13 godina i ponovo povratila slobodu u donošenju finansijskih i drugih ličnih odluka.

IZVOR:24SEDAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner