Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OD ANĐELA RANKOVIĆA NI TRAGA NI GLASA! Nestao nakon raskida sa Anitom! Javnost zabrinuta! Evo o čemu se radi! “NA SVAKI UGAO SAM OKAČIO TIJANINU FOTOGRAFIJU” Igor Jurić EKSKLUZIVNO u emisiji “Male stvari”! ADAKTAROVI OTKRILI POL BEBE! Andžela briznula u plač kada je videla ovu boju! Emocije pršte na sve strane! (VIDEO) ANITA VEĆ IMA NOVOG UDVARAČA!? Dva dana nakon što je javno rekla da je raskinula sa Anđelom na adresu joj stigao zavidan poklon! (FOTO) RAZVODI SE MILAN KALINIĆ?! Glumac nakon 18 godina braka ostavlja suprugu Sandru!? OVO JE PRAVO LICE JELENE MARINKOVIĆ! Komšije iz njenog rodnog mesta razvezale jezik! Otkrivena prava istina o njenoj porodici!? TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ SPREMA PAKAO TERZI! Nije svestan šta ga čeka! Iznela sve javno, ovo su svi detalji! GOVOR ALEKSANDRA VUČIĆA U UN JE PRIVUKAO PAŽNJU! Islamistička Al Džazira se pridružila napadima na srpskog predsednika zbog slobodarske politike ŽENA POKOJNOG MANDE OBJAVILA NJIHOVU EMOTIVNU FOTKU! Razlog je za slavlje, iako legendarni glumac više nije sa nama! (FOTO) “BESPREKORNO LOŠ” UGLEDAO SVETLOST DANA! Aca Lukas objavio dugo očekivani hit! (VIDEO) KATARINA LAZIĆ KAO OD MAJKE ROĐENA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Žena Darka Lazića izazvala skandal na društvenim mrežama novom objavom! Sve se vidi! ŠOK! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA PONEDELJAK, 30. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Ne propustite emisiju “D-CAST” Dejana Dragojevića! ŽENA FUDBALERA U PROVIDNOJ HALJINI! Jovana Đorđević raspametila izgledom pet meseci nakon trećeg porođaja! (FOTO) “KEJT MIDLTON JE JOŠ JEDNOM PREVARILA CEO SVET!” Šokantne tvrdnje na račun princeze, ova stvar ju je odala!? Amil Ćorović: “Imao sam PREDRASUDE o Uki Q danas je situacija drugačija! Ona mi je posebno draga” ANITA JAVNO MOLI ANĐELA DA SE POMIRE?! Novom objavom bacila sve u rebus! Nastavlja da se ponižava zbog njega?! (FOTO)

NIKOLINA PIŠEK SLOMLJENA NAKON SMRTI SUPRUGA: Ne znam šta ću dalje!

Objavio: RHT
10/05/2022 9:00 PM

Nikolina Pišek pre nekoliko dana je ostala bez supruga, Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

Instagram

Voditeljka se sada oglasila i otkrila kako se oseća posle tragedije, te prvi put spomenula maserku koja se našla u trenutku smrti istoričara umetnosti.

– Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja – izjavila je Nikolina Pišek.

Podsetimo, suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je posle masaže. Obdukcija je utvrdila da je do smrti došlo usredrespiratorne insuficijencije, a za mesec danA će biti gotove toksikološke analize.

IZVOR:REPUBLIKA.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner