Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić NEMA POJMA da ga Aneli NAMEŠTA? Otkrio DETALJE DOGOVORA sa PRODUKCIJOM “IŠLA SAM U ŠOK SOBU” Naša pevačica imala JEZIVU SAOBRAĆAJKU, jedva izvukla živu glavu: Ponovo morala da uči da hoda! “IZGUSTIRAO JE I OTIŠAO KOD DRUGE” Stanija brutalno urnisala Aneli, prisutni zanemeli, starleta nije mogla da se zaustavi MILJANA PRIZNALA KOLIKO PUTA JE SA ZOLOM BILA TRUDNA: Nije znala da kamere ne snimaju, Čolić ne može da dođe sebi ANELI I ASMIN NAPOKON OČI U OČI: Zakazano SUOČAVANJE nakon toliko meseci, Ahmićeva neće moći da veruje! MAJA RASKRINKALA STANISLAVA! Njihove tajne prenela Đedoviću, kamere snimile razgovor, Krofak doživeo NERVNI SLOM “SUTRA STAVLJAM TAČKU NA SVE” Šok oglašavanje Asmina Durdžića, prelomio i saopštio da je KRAJ: “Nek mi je dovedu pred noge” ERA OJDANIĆ HOSPITALIZOVAN: Pevač mora na HITNU OPERACIJU, evo u kakvom je stanju! OTKRIVENO KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA: Promene koje će biti iz korena, a u oktobru ŠOK OBRT! TAJNO SE OŽENIO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Brojne afere ga obeležile, otvorio profil na Onlyfansu, a onda se posvetio veri i povukao se! SVI DETALJI HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype Paparazzo NA LICU MESTA! OVO NIKO NIJE MOGAO NI DA NASLUTI! Evo koliko je zapravo Aleksandra Prijović mlađa od Filipa, detalj koji ostavlja bez teksta ŠOK ODLUKA LUNE I MARKA NAKON HAPŠENJA?! Nisu mogli više da podnesu, prelomili, PAKUJU SE I ODLAZE? PARTIZAN – ZVEZDA Pakao u “Areni” za crveno-bele: Navijači vređali Teodosića na transparentu sa ROGOVIMA, skandirali uvrede Jelisaveti Orašanin KONAČNO OTKRIVENO! Evo s kim se zapravo Karleuša nalazi u Dubaiju: Krišom je snimili, a sada je sve jasno! (FOTO) ŠOK POTEZ! Miljana pred produkcijom otkrila ko je želeo da je DISKVALIFIKUJE, odmah promenjen kadar, učesnici zanemeli

SANDRA AFIKA U STRAHU NAKON NAPADA MANIJAKA: NIGDE NE IDE SAMA, UNAJMIĆE OBEZBEĐENJE!

Objavio: RHT
29/04/2022 2:00 PM

Nakon što je Sandra Afrika preživela napad posesivnog fana iz Hrvatske, koji je pretio i njenoj porodici, komšije kažu da je viđaju zabrinutu.

Instagram

Kako tvrde njene komšije, pevačica će morati da angažuje obezbeđenje.

– Mora da angažuje obezbeđenje. Javne ličnosti često imaju take probleme jer su na meti manijaka, a pitanje je da li će vas neko u lokalu gde nastupate ili uživate zaštititi. Ona je lepa i atraktivna i tim pre se za nju lepe budale. Menadžer je sve vreme uz nju ali mislim da bi trebalo da ima čoveka koji će voditi računa o njenoj bezbednosti makar neko vreme, kaže stariji gospodin iz Sandrinog kompleksa.

Devojka koja živi u ulazu pored Sandre kaže da je ovih dana viđa zabrinutu.

– Nikom nije prijatno da ga neko prati i napada. Taj čovek je očigledno bolestan, pa i ne čudi što je ovih dana viđam potištenu i zabrinutu. Ćutljiva je i ne ide sama, uglavnom sa setrom prošeta psa ili sa onim bivšim dečkom, što joj je menadžer. Čula sam kada je pričala tu jednoj komšinici da se boji da i među ostalim pretnjama može biti nekog kao što je ovaj ozbiljno opasan, ističe Una.

Većina komšija nije znala šta se dogodilo Sandri.

– Ovo je miran kraj, pun poznatih ličnosti i nikada niko nije imao problem. Ovde postoji i obezbeđenje pa verovatno ti posesivni fanovi znaju da ne smeju prilaziti. Možda se i taj motao ovde po kraju, a da nismo znali, kaže momak iz kafića.

Pevačicu svi opisuju kao finu i vaspitanu.

– Ovde živi veliki broj javnih ličnosti, ali ona nije od onih što glume zvezdu. Viđamo je u teretani, prodavnici, bez šminke i u trenerci. Potpuno je prizmena. Nisam je sreo ovih dana, ali posle saznanja šta joj se dogodilo sigurno ću je pitati kako je, iako se ne poznajemo – kaže mladić.

Komšinica Nada kaže da je Sandra uvek nasmejana i nada se da će je takav pogled na život izvući da ne padne u depresiju.

– Ja sam psiholog i znam koliko je teško kada vam se desi nešto na šta ne možete da utičete, i što uostalom ne treba nikom da se desi. Međutim, nju stalno viđam nasmejanu i mislim da je veliki pozitivac, a takvi ljudi brzo nađu razlog da se opet smeju, kaže komšinica.

IZVOR:BLIC.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner