Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽESTOKA TUČA NA SRED ULICE! Muškarci izašli iz auta pa pokušali pesnicama da se obračunaju! Obustavljen saobraćaj, ljudi u panici (VIDEO) “TO SU LAŽI!” Oglasila se majka Paf Didija, pa prokomentarisala navode da joj je sin monstrum, a onda STALA U NJEGOVU ODBRANU! PEVAČICA POBESNELA ZBOG TERZE, PA TRUDNOJ MILICI POSLALA ŠOK PORUKU: “Abortirala bih to dete, a onda njega kastrirala i zagarantovala mu crnu budućnost” “ODRŽIVOST NIJE SAMO REČ” Vučića na Hamburškoj konferenciji dočekao Olaf Šolc ĐOKOVIĆI DONIRALI 350.000 UGROŽENIMA U BOSNI I HERCEGOVINI! Saška i Đorđe pokazali humanost na delu! (FOTO) STIGLE LEPE VESTI! Patrijarh Porfirije čestitao beogradskom nadbiskupu Nemetu na imenovanju za kardinala DARKO LAZIĆ PROSLAVIO ROĐENJE ĆERKE SRNE! Glavna gošća Ana Sević došla sa mužem, pa bila najveselija! Katarina se odmah oglasila iz porodilišta! (FOTO) PRIPREMITE SE! U domovima zdravlja počela vakcinacija protiv sezonskog gripa “TRUDNOJ ŽENI DA PRIREDIŠ OVAKO NEŠTO..” Bivša učesnica rijalitija zgrožena Terzinim ponašanjem: “Milice, ovaj ne zaslužuje jednu suzu da pustiš!” (FOTO) ŠOK INTERVJU EME RADUJKO! Pevačica progovorila o Teodori Džehverović, pa spomenula da li je došlo do pomirenja! “PRIČAO JE DA JE BILO LOŠE, DA NISU ŽIVELI ZAJEDNO!” Ljubavnica sama raskrinkala Terzine laži! Evo šta joj je rekao o životu sa trudnom Milicom! ŠOK! NOVAK ĐOKOVIĆ PRAVI HAOS PO ŠANGAJU! Teniser se ludo provodi, a njegove slike šokirale su svet! (FOTO) SKINULA SE ŽENA MILOŠA BIKOVIĆA! Ivana u brushalteru spremala ručak glumcu, pa zapalila društvene mreže! (FOTO) DANAS JE PRAZNIK KADA SE ŽENAMA OSTVARUJU ŽELJE! Sve dame, treba da urade samo jednu stvar TRAGANJE ZA NESTALIMA SE NE ZAUSTAVLJA! Četvrti dan nakon jezivih poplava u BiH, u Jablanici NAJGORE stanje! (FOTO) NESREĆA U RAKOVICI! Bračni par nastradao u požaru! Vatra buknula u dnevnoj sobi, pa se proširila na terasu

HOROSKOP ZA 15. APRIL: Pred nama je pravi prolećni dan, evo kako da ga svaki znak Zodijaka iskoristi na najbolji mogući način!

Objavio: RHT
15/04/2022 7:30 AM

Ovan

Foto:Printscreen

Posao: Nesporazumi i konfliktne situacije na poslu mogu biti glavna tema dana. Ne savetuje vam se da danas ulazite u rizične investicije.

Ljubav: Oprez u komunikaciji sa partnerom, jer ćete oboje reagovati impulsivno i na najveće sitnice.

Zdravlje:Potrebna vam je masaža, meditacija, odmor na nekom usamljenom mestu.

 

Bik

 

Posao:Poslovni sastanak danas može da protekne burno, u atmosferi suprostavljenih stavova. Pribegnite maksimalnoj diplomatiji.

Ljubav: Slučajan susret sa bivšom ljubavi može vam doneti obnavljanje veze. Pa ipak, moguća je dilema.

Zdravlje: Osetljivost grla.

 

Blizanci

 

Posao:Budite oprezni sa novom poslovnom saradnjom, jer stvari možda nisu onakve kako vam se čine na prvi pogled. Iznenadi troškovi.

 

Ljubav: Osoba kojoj se dugo udvarate konačno će reagovati na način koji već dugo priželjkujete.

 

Zdravlje: Premoreni ste.

 

Rak

 

Posao:Veoma je važno da danas radite sve u skladu sa prethodno zacrtanim planom. U suprotnom nećete uspeti da stvari završite u roku.

 

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu započeti novu vezu i prepustiti se čarima ljubavi. Škorpije su posebno fatalne za vas.

 

Zdravlje: Razdražljivost.

 

Lav

 

Posao:Ovaj dan može vam doneti veoma uspešan poslovni sastanak sa inostranim saradnikom. Moguće je neočekivano putovanje.

 

Ljubav: Dan mogu obeležiti ljubomorne scene. Atmosfera je uzavrela i zahteva hitno rešavanje.

 

Zdravlje: Tahikardija. Da li ste razdražljivi, nervozni, posledica su srčane smetnje.

 

Devica

 

Posao:Ovog dana doći će do izražaja vaše inovativne ideje, a pozitivne reakcije uslediće i od strane vaših nadređenih.

 

Ljubav: Device koje su u braku danas će se posvetiti planiranju zajedničkog putovanja. Harmonizacija odnosa sledi.

 

Zdravlje: Probavne smetnje.

 

Vaga

 

Posao:Vaša finansijska situacija je sve bolja. Nezaposlene Vage danas mogu imati veoma važan razgovor za posao.

 

Ljubav: Partner se ponaša nedosledno i niste više sigurni u njegova osećanja prema vama. Otvoreno porazgovarajte o tome.

 

Zdravlje:Glavobolja, kao posledica teške prehlade.

 

Škorpija

 

Posao:Novi elementi na poslu sastoje se u proširenju kruga vaših dužnosti, kao i novim metodama rada koje će zahtevati prilagođavanje.

 

Ljubav: Vaša osećanja su intenzivnija, pa su mogući burni izlivi strasti. Partner će biti iznenađen, jer ne pokazujete često tu vašu stranu.

 

Zdravlje: Budite opušteni, uživajte u lepom danu.

 

Strelac

 

Posao:Atmosfera na poslu može biti napeta zbog manipulacija ili spletki. Maksimalno se distancirajte od svega i zadržite prisebnost.

 

Ljubav: Očekuje vas ljubav na putovanjima ili s osobom koju poznajete preko prijatelja.

 

Zdravlje: Pređite na umereniju ishranu, izbacite hleb, namirnice iz pekare. Ne prija vašem želucu.

 

Jarac

 

Posao:Današnji stelijum u vašem znaku donosi nestabilnu situaciju u pregovorima, ali i na finansijskom planu.

 

Ljubav: Atmosfera nepoverenja između vas i partnera danas može da kulminira. Situacija zahteva hitno rešenje.

 

Zdravlje: Bolovi u vratu, ukočenost.

 

Vodolija

 

Posao:Nepredviđene prepreke i zastoj u isplati novca predstavljaju glavni izazov ovog dana. Problem ćete uspeti da rešite jedino timski.

 

Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju upoznajete preko posla.

 

Zdravlje: Variranje pritiska

 

Ribe

 

Posao:Uspeh vam dolazi kroz kreativnost inovativne ideje. Pa ipak, svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja.

 

Ljubav:Ovaj datum može vam doneti sudbinsko poznanstvo. Ovo može biti dan početka velike ljubavi.

 

Zdravlje: Više se krećite.

Izvor: HYPETV.RS/Glossy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner