Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO) OČEKUJE NAS HLADNI FRONT! U Hrvatskoj upaljeno narandžasto upozorenje, najavljeno nevreme, a evo kada stiže do Srbije ŠOK! JANJUŠ POSLAO ANELI PORUKU?! Sve procurilo u javnosti, Ahmićeva neće moći da veruje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI devojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) DA LI ŽENA MORA DA BUDE ŽRTVA? Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežana Čekić daje odgovor na ovo pitanje! “SOTONA JE MEĐU NAMA” Naša pevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam decu…” JAPANCI ZBOG OVE NAMIRNICE ŽIVE DUGO! Srbi je izbegavaju i misle da je štetna SVET JE OVO ČEKAO OD 2008. GODINE! Nadal zakazao meč protiv Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 29. JUL! Ekskluzivno u “D-Cast-u” Vuk M. Đuričić, NE PROPUSTITE! “BAKA JE MOJ SAVEZNIK U GLUPOSTIMA” Tara Ristić: Moja porodica se navikla na popularnost! “ZOVITE HITNU I VATROGASCE AKO SE NE JAVIM” Kristina Spalević uznemirila objavom BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) POČEO MEČ IZMEĐU SRBIJE I SAD! Orlovi na drim tim u meču koji prati cela planeta MIMA KARADŽIĆ SE SKINUO U 69. GODINI! Glumac šokirao sve, nastao opšti haos na društvenim mrežama! (FOTO)

Karleuša ODUSTALA od krivičnog gonjenja supruga Duška!

Objavio: RHT
08/04/2022 1:22 PM

Pop zvezda Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi da krivično goni supruga fudbaler Duško Tošić.

Instagram

Podsećanja radi, dana 07.01.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja koji se istog dana odigrao između supružnika J.K. i D.T.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema D.T. su od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno dana 03.03.2022. godine, nakon čega je dana 08.04.2022. godine u prostorijama tužilaštva sa oštećenom J.K. obavljen razgovor. Ista je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug D.T. krivično goni zbog predmetnog događaja.

Uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu J.K. tužilaštvo je donelo odluku da se protiv D.T. ne pokreće krivični postupak.

IZVOR: TELEGRAF.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner