Background adbanner
calendar

Subota 1. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UDAR GROMA! Kako da se najbolje ZAŠTITIŠ kad je nevreme? A evo KAKO DA POMOGNETE kada vidite da je nekoga udario grom ŠOK NAPAD NA TRUDNU RIJALITI UČESNICU! Ona nije mogla više da izdrži, hitno se oglasila, u sve umešan i otac njenog deteta! SKANDAL MILJANA POBEGLA IZ RIJALITIJA?! Kamera snimila zabranjeni ugao, Kulićeva prošla kroz staklo, evo gde je završila! (FOTO) “TO JE RAZMAŽENO, NEPRIMERENO, NEPRISTOJNO” Jovana Joksimović više ne može da ćuti o deci: “Niko ih ne pita….” PRIZOR KOJI RAZARA SRCE! Đaci ostavili cveće ispred Ribnikara: Sedmoro ubijenih danas bi bili maturanti VRELE SCENE TEE TAIROVIĆ SA DEČKOM! Skinuli se, nisu mogli da se suzdrže i obuzdaju, njegovo mišićavo telo ostavilo sve bez teskta (FOTO) ANELI JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri nakon saznanja o trudnoći, jezive scene, Janjuš je dotukao! ANDRIJA MILOŠEVIĆ NE LIČI NA SEBE! GLUMCU UNAKAŽENO LICE?! Procurila stravična fotka, svi se pitaju šta mu se desilo? (FOTO) CRKVA sutra slavi Svetog Patrikija – Važno je da stavite PORED KREVETA jednu stvar, a OVAKO se bolesnima obezbeđuje DUGOVEČNOST i OZDRAVLJENJE PRAVA ISTINA O RAZVODU: Dragana Mirković se rastaje od Tonija zbog KOCKARSKIH DUGOVA? Sve vreme uzimao NJEN NOVAC? MIONA DOŽIVELA NERVNI SLOM, PA IZLETELA IZ BELE KUĆE! Ša je ne ostavlja na miru, progoni je i prati, ona VAN SEBE! MILJANA SE GUŠI U SUZAMA! Potpuno se slomila u programu uživo, obezbeđenje je opkolilo, opšti haos u rijalitiju “FILIPA ZASADITI KAO KROMPIR” Dejan potkačio Cara, a Ana urnisala Milenu: “Kačavenda je POLJSKI WC” Nastao haos na “Imanju” ŠOK PREOKRET U VEZI ODNOSA JELISAVETE I MILOŠA! Presekli i doneli konačnu odluku, pokušali od svih da sakriju, OVO JE PRAVA ISTINA? “SRCE JE PRESTALO DA KUCA NAGLO I PRERANO, NIJE FER” Smrt u domu bivšeg rijaliti učesnika, on se oglasio potpuno slomljen “I TI SI SE DRALA NA MENE” Tuča Lune i Anabele Atijas, isplivao i šokantan snimak, HAOS MAJKE I ĆERKE! (VIDEO)

ŠOKANTNO: Žena ne može da me zadovolji pa sam našao drugu koja može. Varao sam je na njene oči!

Objavio: RHT
02/04/2022 11:00 AM

Deidre je stručnjak za odnose u vezi – braku, a ovoga puta za pomoć joj se obratio muškarac koji vara ženu, ali to njegova supruga nije znala do sada.

Foto:Printscreen

Imam potrebe koje ona ne može da zadovolji i zato sam odlučio da to uradim njoj iza leđa. Povredio sam je, ali nisam to želeo.

Ja imam 47. godina, a moja supruga 45. godina, u braku smo 22 godine. Seks nam je na početku bio odličan, međutim tokom vremena to se menjalo. Ona želi samo jednom nedeljno da imamo seks i to u jednoj pozi, a ja imam mnogo veće potrebe.

Godinama sam to podnosio, zbog dece dok su bili mali, a sada su odrasli, odslelili se. Taman kada smo sami i možemo da uživamo, njoj je želja još više opala. Ne želi da imamo seks, nezainteresovana.

Zato sam odlučio da nađem nešto preko mreža. Viđao sam se sa jednom ženom, rekao sam joj da sam u otvorenoj vezi.  Međutim, vremenom je počela previše da se vezuje za mene, došla mi je čak i kući. Moja žena je videla i sve povezala. Morao sam da joj priznam.

Bila je slomljena, ali je odlučila da mi oprosti. Međutim, sada stalno traži da joj pričam o tom iskustvu i da joj prepričavam detalje.

Deidre je odgovorila:

Vi uporno sve ovo želite da predstavite kao da je niste prevarili, kao da ste samo morali da zadovoljite potrebe. Ukoliko je zaista volite morate prestati da je varate, a pored toga sada dosta morate da radite na vezi sa njom i da joj pokažete koliko vam je stalo. Potrudite se na drugi način da vratite bliskost sa njom, a ne samo tako što ćete joj ponuditi seks. Na kraju kada se stvari među vama srede i seksualni život više neće biti problem.

Izvor: HYPETV.RS/Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner