Background adbanner
calendar

Petak 24. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA I ZOLA NAPRAVILI ŠTETU OD 20.000 EVRA! Bivši ljubavnici pobesneli i uništili imanje u Šimanovcima TUGA! ERA OJDANIĆ PONOVO ZAVRŠIO U BOLNICI! Evo kakvih sada ima problema! NJIHOV RAT NE PRESTAJE! Ispod pesme Slobe Radanovića na Jutjubu potpisana Dara Bubamara! Ministri: Srbija videla ko su joj prijatelji, veći deo sveta bio na strani istine NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ: Kiša pljušti a poznato kad će konačno doći do razvedravanja! OVO SU NOVE CENE GORIVA! Jedan derivat još jeftiniji Saznajemo: Toni Montano će biti sahranjen u Bojniku, evo zbog čega se još uvek ne zna tačan DATUM! STRAVIČNI SNIMCI POŽARA KOD TRSTENIKA: Vatra pretvorila fabriku stočne hrane u pepeo! Ogromna materijalna šteta UROŠ BLAŽIĆ IDE NA KLUPU NA KOJOJ JE SEDEO LEGIJA! Biće u staklenom boksu, do govornice će imati pratnju DISKVALIFIKACIJA U NAJAVI? Anita RASKRINKALA produkciju u svađi, pa otkrila da IZLAZI NAPOLJE i zna sve! HAOS U AMERICI! STANIJA POVELA MAJKU U MAJAMI! Slavica se skinula u TOPLES pa zavela red! NADA TOPČAGIĆ VAN SEBE! Pevačica jedva sačuvala svoju vilu na obali mora NAJBOLJA ŽENA JE ROĐENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU! Odana je, brižna i sigurna! I POSLE NJEGOVE SMRTI GOCA ŠAULIĆ ZARAĐUJE MILIONE?! Od Šabanovih pesama zgrće mnogo novca KRAJ LJUBAVI?! Stanislav i Maja stavili tačku na svoj odnos ĐOKOVIĆ SE BORI ZA FINALE! Evo gde možete gledati teniski meč polufinala u Ženevi

KONAČNO: Rasta izlazi iz kućnog zatvora! (FOTO)

Objavio: RHT
21/03/2022 12:00 PM

Reperu Stefanu Đuriću Rasti uskoro ističe kazna kućnog zatvora.

Instagram

Rasta će, naime, 18. aprila biti slobodan čovek, a na Instagramu je i sam najavio da će uskoro izaći iz kućnog zatvora.

On je objavio fotografiju nanogice uz koju je napisao:

– Još malo manje od metar dana rođaci.

Podsetimo, Rasta je osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog ilegalnog posedovanja narkotika. Vreme u svom stanu reper je iskoristio da spremi novi album, ali i da pravi pesme za druge izvođače.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta priznao je da je narkotike koji su u oktobru 2020. godine pronađeni kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

– Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom. Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora – objašnjavao je tada izvor.

IZVOR: BLIC.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner