Background adbanner
calendar

Utorak 18. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE IZAŠLO NA VIDELO! Zbog bake Darko Lazić krije da se njegova majka udala, Milka NE DOZVOLJAVA Branki da dovede muža u kuću pokojnog sina! “ODAVNO NE VIDEH LEPŠU FOTOGRAFIJU” Jelena Tomašević podelila sa pratiocima fotku sa mužem i ćerkom na plaži, poruke samo pljušte! POČEO JE KONCERT NIKA KEJVA U BEOGRADU! Rok ikona se na početku koncerta na srpskom jeziku zahvalio publici, pojavio se veliki broj poznatih ličnosti! KREĆU PRIPREME ZA NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU! Saša Mirković oduševio pratioce na društvenim mrežama, Aca Lukas i on zajedno 2013. godine! Velika ispovest Ene Popov: “BRAT I SESTRA ME NE ZOVU!” OTVORILA DUŠU pa prokomentarisala i Marka Miljkovića! MERKUR JE UŠAO U RAKA: Ova 3 znaka neka se spreme za pozitivan preokret OTKRIVENA POZADINA PAKLENOG UDARA NA VUČIĆA: U Prištini ovo žele da zataškaju EKSKLUZIVNO! Prvi intervju učesnika rijalitija “Imanje”: “Možda nakon rijalitija dobijem želju da odem i živim na selu” (VIDEO) ČOLA GODINAMA PROLAZIO KROZ PAKAO: Otkriveno zbog čega je prodao vilu u Beogradu! “Karleuša me je RAZOČARALA!” Ekskluzivno! Eva Ras OSUDILA pop divu zbog Duška! (VIDEO) “Dalila je moj NEPRIJATELJ! Vređala mi je MRTVU ĆERKU!” Ekskluzivno! Eva Ras RASKRINKALA Mujićevu! (VIDEO) “EMOTIVNO SAM DOSTUPAN, ZAHTEVAN SAM ČOVEK” Haris Džinović posle razvoda od Meline otkrio ŠTA MU JE POTREBNO! SANJA I MARKO OPET “FEJKIRALI” RASKID: Ponovo pokušali da obmanu naciju, ali im nije uspelo! Evo šta ih je odalo (FOTO) “Karleuša mi je rekla da sam ČUDAK!” Ekskluzivno! Lena Čolak iskreno o odnosu sa pop divom! (VIDEO) PRVI SNIMAK NAKON OPERACIJE KIČME! Evo kako hoda Stefan Đurić Rasta/HYPE PAPARAZZO “NISAM BRENINA SNAJKA!” Ekskluzivno! Lena Čolak o VEZI sa Viktorom Živojinovićem?! (VIDEO)

ČORBA PRIZNAO: Imao sam vrelu akciju sa Tarom u Zadruzi dok je bila u vezi sa Ša!

Objavio: RHT
10/03/2022 12:00 AM

Mnogi učesnici rijalitija nastavljaju da se druže i nakon završetka Zadruge. Da je tako, potvrdili su i mnogobrojni bivši takmičari koji su se pojavili na rođendanskoj proslavi Mine Vrbaški, koja konačno svoj dan rođenja proslavlja van zidina imaginarijuma u Šimanovcima.

Jedan od gostiju bio je i Milan Janković Čorba. On je otkrio kako mu je bilo sa Majom Marinković u poseti njegovom rodnom kraju.

– Maja je trenutno na odmoru da se odmori od svega. Ja sma imao puno obaveza, a ona je htela da bude sama sa svojim drugom, tako da joj želim lep provod. Bilo nam je super u poseti na Kosovu. Maja i ja smo prošetali. Ona nikad nije bila dole na jugu. Bio je pun gas. Na granici su nas pitali da li imamo vakcinu, Maja je samo izbacila glavu kroz prozor i rekla: Ćao. A graničari su odmah pomislili da smo opet zajedno pa su nam rekli: opet su zajedno ajde samo vozi. Na Kosovu je bilo super. Upoznala je moje drugare, malo smo obišli kraj, posetili Prištinu i Gračanicu. Pojeli smo jednu praseću glavu , ispoštovali naše rituale i bilo je super – ispričao je uvek raspoložen Milan.

Na pitanje u kakvom su sada odnosu, Čorba je malo vrdao.

– Mi smo u normalnom prijateljskom odnosu. Nas dvoje smo skontali da smo kao prijatelji mnogo bolji jedno za drugo i da nam je tako mnogo zanimljivije. Ponekad ja kažem neku stvar koju ne bi trebalo, pa se ona naljuti ali sve to prođe – rekao je Čorba.

A na pitanje da li su oni prijatelji sa beneficijama ili nisu, on je oduševljeno rekao.

– Sa beneficijama drugari, ali ne u tom smislu na koju si aludiralao. Generalno sve je super – rekao je Čorba kroz zagonetan osmeh.

Čorba je ispričao i šta mu je Tara Simov rekla nakon diskvalifikacije, ali je otrkio da je sa pojedinim zadrugarkama imao intimne odnose.

– Bio sam po čoškovima, parkovima, nisam gnjavio devojke. Bio sam pred kamerama, bilo je zaj**ano. Bio sam sa Tarom kada je bila sa Ša. Nije ga prevarila nego ga je overila (smeh). Evo Tara je diskvalifikovana, čuli smo se, tu sam za nju šta god treba. Rekla mi je da je rascepala ruku zbog Ša, da će mu j**ati mater kada izađe. Tara je navikla na turbulenciju, gas na maks – istakao je Čorba.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner