Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ĆUBI OTAC SAOPŠTIO SRCEPARAJUĆE DETALJE NAKON 20 GODINA! Učesnik ne može da dođe sebi, grca u suzama OBRATITE PAŽNJU AKO IMATE NEKI OD OVIH BROJEVA U VAŠEM DATUMU ROĐENJA! Ovo su pravi srećnici “OŽENJENI ALBANAC, TETOVO! VODILA JE I MAJKU” Milica iznela SKANDALOZNE DETALJE O SOFIJINOJ MRAČNIM RADNJAMA: “To se tamo zove prost*tutka” TEODORA ZADALA ŠOK UDARAC BIVŠEM DEČKU! Raskinula sa košarkašem, a onda se bacila u AKCIJU, sve procurilo javno (FOTO) SUOČAVANJE ĆUBE SA BIOLOŠKIM OCEM NAKON 20 GODINA! On grca u suzama: “ZBOG ČEGA SI ME OSTAVIO?!” MAJKA TI JE UMRLA! “KAO DA SU MI JAVILI DA JE POGINUO…” Trudna Milica Veličković na antidepresivima, ovo je prava istina o trudnoći ĆUBA SAZNAO REZULTATE DNK TESTA! Saopšteno mu da je vreme da upozna BIOLOŠKOG OCA, učesnik zanemeo UROŠ STANIĆ SE BRUTALNO OBRUŠIO NA ANELI AHMIĆ! Žestoko je ponizio pred svima zbog afere u rijalitiju, pale teške reči: “Ti si psihijatrijski slučaj!” OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE SE KUPATI U NOVCU DO KRAJA 2024. GODINE! Svetski poznata astrološkinja otkrila da je univerzum i njih pogledao! TRUDNA MILICA OTKRILA DA ĆE SE SUOČITI SA SOFIJOM! Evo šta će joj reći kada uđe u rijaliti, nastaće HAOS! Mislila sam da NEĆE BITI ŽENSKAROŠ DOK JE SA MNOM!” Aleks o Carevim prevarama, kao i o novom dečku: “Sada volim svog partnera!” (VIDEO) “TEA TAIROVIĆ RAĐA SINA?” Ona otkriva šta će se desiti pevačici! “ISTORIJA SE PONAVLJA” Kristijan Golubović će PREVARITI ŽENU?! Mislio da ga kamere ne snimaju, pa priznao sve: “Ova mi dođe kao Stanija..” ENA ČOLIĆ JECA I KUKA NA SAV GLAS! Želi hitno da napusti rijaliti, ne može da dođe sebi nakon što je doneta ŠOK ODLUKA “MARIJA ŠERIFOVIĆ ČEKA DRUGO DETE?!” Oglasila se ona i sve otkrila?! BRUS VILIS UHVAĆEN U JAVNOSTI NAKON ŠTO SE POVUKAO! Čuveni glumac zbog teške bolesti više ne liči na sebe! (FOTO)

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU “Važno je da vodimo računa da ono što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo”

Objavio: RHT
28/10/2024 8:06 PM

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas na blagosiljanju obnovljene Crkve Snežne Gospe.

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU
Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav

On se tom prilikom oglasio i na svom Instagram profilu gde je čestitao osveštanje crkve.

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU

– Posle vekova i decenija neslaganja nije lako doći do poštovanja, podrške, naklonosti i ljubavi između naroda. Mnogo truda, energije i dobre volje je za to potrebno i važno je da vodimo računa da ono što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo – istakao je predsednik Vučić.

Vučić je napomenuo da su rezultat takve politike “mir, dobre komšije i najbolji prijatelji”.

– Danas u Evropi mi nemamo bližeg i većeg saveznika od Mađarske, po svakom pitanju – istakao je Vučić i dodao:

– Mi smo u brzom vozu za drugačije odnose Srba i Mađara i Srbije i Mađarske. Nadam se da ćemo se zajedno boriti za mir, a ja ću dati sve od sebe da naše odnose niko ne pokvari i brinuću o pravima Mađara.

– Čestitam vam osveštanje ove crkve – istakao je Vučić.

hypetv/Alo!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner