Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“MARIJA ŠERIFOVIĆ ČEKA DRUGO DETE?!” Oglasila se ona i sve otkrila?! BRUS VILIS UHVAĆEN U JAVNOSTI NAKON ŠTO SE POVUKAO! Čuveni glumac zbog teške bolesti više ne liči na sebe! (FOTO) LUKA VUJOVIĆ DISKVALIFIKOVAN ZBOG PREBIJANJA IVANA MARINKOVIĆA! Stigla zvanična odluka “ČOVEK ZA NEKOLIKO MESECI POJEDE CELU KREDITNU KARTICU” Nemanja Milović u D-castu: U testisima su našli značajan broj plastike! (VIDEO) EVO ŠTA ĆE SOFIJA URADITI KADA UĐE MILICA U RIJALITI! Janićijevićeva pobesnela i napravila haos, Terza zanemeo! IVAN MOMENTALNO NAPUŠTA RIJALITI! Šok odluka, ne može više da izdrži SKANDAL! UČESNICI ODLUČUJU DA LI ĆE LUKA BITI IZBAČEN ZBOG PREBIJANJA IVANA: Gledaoci šokirani “DARKO LAZIĆ SE RAZVODI?!” Isplivali šok navodi: “Katarina i on su slatki i simpatični, ali…” OVAKO IZGLEDA LUKS VILA FILIPA CARA U CRIKVENICI! Sve urađeno po poslednjim trendovima, a pogled sa terase kao iz bajke! (FOTO) RASKRINKANA ENA ČOLIĆ! Učesnici je optužili za ŠOK STVARI, a evo šta je NJENO ZANIMANJE “Mozak jako voli šablone” Stručnjak u D-castu o kvalitetu sna: Evo koji je savet dao (VIDEO) MIONA I ŠA PRIKAZUJU LAŽNU SREĆU?! Repera tišti stara rana, dok nju to ne zanima?! Otkrivena bolna istina o odnosu rijaliti učesnika! “EMULGATORI SU DETERDŽENTI!” Trener u D-castu o depresiji i anksioznosti: Sve je zbog loše hrane! (VIDEO) “PRVU DEVOJKU SAM IMAO SA 30 GODINA” Šok detalji iz života Zdravka Čolića: Pevač otvorio dušu i priznao do sada nepoznate detalje VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU “Važno je da vodimo računa da ono što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo” NAŠ POZNATI GLUMAC ROĐEN KAO INVALID! Progovorio sve o hendikepu sa kojim živi oduvek, pa otkrio detalje iz detinjstva: “Bilo je zadirkivanja..”

Vojaž SPUSTIO KOLEGE! Popularni reper mnoge oduvao: “Mogu i ja za neke starije svašta da kažem” (VIDEO)

Objavio: RHT
28/10/2024 6:05 PM

Vojaž SPUSTIO KOLEGE!

Mihajlo Veruović govorio je o svojim uspesima, a pomalo nervozno je odgovorio na prozivke starijih kolega. I to sa pravom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vojaž je imao uspešnu sezonu iza sebe, sluša mu se album, a nedavno je prisustvovao Nućijevoj promociji.

“Ne uvrstavaju me oni kao pevača. Ne tražim njihovu potvrdu da li sam muzičar i da li sam kompetentan da se ovim bavim. To dajem publici jer se njima obraćam. Ovu muziku radim da bi me moji fanovi slušali i voleli, a ne stariji izvođači. Svako ima pravo na svoje mišljenje”, započeo je Vojaž.

Vojaž SPUSTIO KOLEGE!

“Za dosta starijih izvođača mogu da kažem svašta. Ali iz poštovanja koje imam i odgoja koje imam, ne bih otvarao toliko usta i puštao jezik”, istakao je Veruović.

 U nedavnom gostovanju u Carcastu sa Va Vanom, Vojaž se prisetio perioda kada je sa porodicom morao da izbegne u Francusku.

Vojaž O OCU

Razlog je bio teško ranjavanje njegovog ocaMilan Veruović bio je telohranitelj Zorana Đinđića koji je ranjen 12. marta 2003. godine na stepeništu zgrade Vlade Republike Srbije. Od prvog metka snajpera ubijen je Zoran Đinđić, tadašnji premijer Srbije. Pogođen je metkom koji je prošao kroz njegovo srce. Smrt je proglašena sat vremena kasnije “na operacionom stolu Urgentnog centra”, glase podaci sa interneta.

“Onda oni od toga prave neku sprdnju, ali to stvarno nisu stvari sa kojima se treba sprdati. Moj otac je zbog toga prolio četiri litre krvi. Krst toga sam osetio zajedno sa svojim bratom kada smo otišli da živimo u Francuskoj. Od tada je krenuo zapravo ceo taj pakao i to što sam ja pričao”, rekao je Vojaž.

Detaljnije u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner