Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Vučić i Šujok položili vence u Muzeju žrtava racije PREDSEDNIK PORUČIO IZ ŽABLJA: Mi Srbi ne smemo zaboraviti – danas u Evropi nemamo bližeg i većeg prijatelja od Mađarske! (VIDEO) EVO U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI EMINA JAHOVIĆ! U kući čak ima i teretanu, sada pokazala javno kako svoju liniju dovodi do savršenstva (FOTO) OVO JE NAPUŠTENA CENTRALNA PARTIZANSKA BOLNICA NA PETROVOJ GORI! Kroz nju je prošlo 5000 Srba i Hrvata, a danas je ovaj kulturno-istorijski kompleks, maltene, propao! (VIDEO) “TEK ĆE ON POKAZATI SVOJE PRAVO LICE!” Ujak Ene Čolić brutalno osudio njen odnos sa Jovanom Pejićem, prozreo ceo njegov pakleni plan! LEPI MIĆA NASRNUO NA UROŠA! Stravične scene u rijalitiju, krenuo da ga baca, Stanić vrišti na sav glas! (VIDEO) “KUPIO SAM PIŠTOLJ ZA 100.000 DINARA ali nije bio dobar, izgoreo sam ruku od baruta! A onda sam NA INTERNETU NAŠAO…!” Jezivo svedočenje Uroša Blažića STRAVIČNI TRENUTAK PADA LIJAMA PEJNA ZABELEŽILE KAMERE HOTELA! Ovo će biti ključni dokaz u istrazi?! GOLA LEĐA I BEZ BRUSA! Đina Džinović šokirala vrelim izdanjem: Bez blama se snimala i pokazala sve, ŠOK! (FOTO) AKCIJA ENE I PEJE PRED SVIMA! Nisu mogli da se obuzdaju, ona skočila na njega, učesnici u neverici posmatrali! Vojaž SPUSTIO KOLEGE! Popularni reper mnoge oduvao: “Mogu i ja za neke starije svašta da kažem” (VIDEO) GLEDAJTE HYPE TV! Čovek kome se POJAVLJUJE KRST NA ČELU gostuje u (NE)dokazanima, evo kada! (VIDEO) GODINU DANA OD TRAGIČNE SMRTI METJU PERIJA! Vila u kojoj je pronađen prodata njoj! Evo kako izgleda! (FOTO) ADAM ADAKTAR PRIZNAO DA LI MU FALI OTAC! Samoprozvani “Bog obrva” javno progovorio o njemu! LEPA LUKIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica završila u TEŠKOM STANJU, hitna pomoć momentalno reagovala! PROCURILA EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA ANITE STANOJLOVIĆ: Neukrotive GRUDI samo što ne eksplodiraju, nakon raskida sa Anđelom traži novog FRAJERA! KOJI JE TO SASTAV ZA BOLJI POČETAK I KRAJ DANA?!

“Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU! Tu NEMA MIMIKE!” Ona je rešena da je skroz raskrinka! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/10/2024 3:04 PM

“Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU

Rijaliti učesnica u poslednje vreme je pogotovo negativno komentarisana.

Foto Hype TV

Anđela Đuričić u rijalitiju flertuje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, čija sestra kipri od besa.

Naime, Tanja Sinđelić, gostujući u “Mlinu sa Memom”, navela je kako je Anđela navodno bacila crnu magiju na njenog brata. Takođe, istakla je koliko je Đuričićeva bezlična.

“To mi je ravna linija, bezlično, hladno…”, započela je.

Foto Hype TV

“Misliš li da se ona igra sa njim?”, upitao ju je Memo.

“Anđela Đuričić ima NEKOLIKO ŠIFRI! Vidi se u njenom POGLEDU

“Ona se igra i sa samom sobom. A njen pogled, ono nije čisto. Pod šifrom je nekom. Čuj jednom, više šifara ima garant... Briga me šta će reći neko, ja ti surovo iskreno kažem. Šta se oseti, ono se vidi u njenom pogledu. Drugo, nema mimike. Tu nekih šifara ima, da li je to lečivo ili nelečivo ja to sad ne znam… Ali dalje od mog dvorišta, opisala je, između ostalog, Tanja, koja je navela da je Gastozova devojka trudna.

Nisam je zvala ovih dana. Nemam srca da je pozovem. Šta da joj kažem sada u ovom trenutku? Da li će se on izvući… Svi koji ga prate znaju da se Nenad izvuče iz svake situacije, ma koliko da je teška. Strah me je na tom putu dok se bude izvukao – šta ga sve čeka… Kako će izdržati, koliko će plakati, lomiti…”, ispričala je Tanja.

Celu emisiju možete pogledati u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

USKORO IMANJE

Dosta vam je propagiranja loših vrednosti na malim ekranima? Spremite se za avanturu koju pokreće HYPE televizija.

Rijaliti pogram Imanje uskoro će doneti toplinu u vašim domovima. Učesnici ovog formata moraće da rade poljoprivredne poslove, kao i da nauče da žive u slozi, uprkos potencijalnim problemima.

Niko neće moći da se izmotava. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša televizijska kuća.

Čitajte vesti iz Imanja klikom na OVAJ LINK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner