Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJCAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO) VRELA AKCIJA TERZE I SOFIJE! Umalo polomili krevet, da li je moguće da ovakve stvari rade! SVE PRŠTI! DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) VRAĆAJU GA U ZATVOR? Ko je Luka Vujović koji je PESNICAMA UDARAO U GLAVU Ivana Marinkovića? DETE (9) POGINULO KOD LEBANA: Majka se skucala u zgradu, mališan na mestu ostao mrtav! DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU I NJEGOVOM OCU! Predviđeno svedočenje veštaka (FOTO) ZASTAJE DAH! Glumica pazarila luksuznu nekretninu u Beogradu! Od prizora zastaje dah (FOTO) TEŠKA NESREĆA U CENTRU GRADA! Smrskan auto kod TC “Galerija” (FOTO) IZAŠAO PORNO SNIMAK POZNATE VODITELJKE: Fudbaler je snimao telefonom, ona progovorila o jezivim detaljima: “To je težak zločin, najgore mi je zbog dece!” DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dete u noćni klub, pa doživeo osudu (FOTO) OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Mađarski predsednik Tamaš Šujok u poseti Srbiji: Svečani doček ispred Palate Srbija GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CELOM KUĆOM: U naletu besa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVEK! VENDI PROGOVORILA O MAGIJI I DEMONIMA! Pevačica šokirala svojom konstatacijom, pa upozorila sve na jednu stvar STIŽU RODE, SOFIJA TERZINA TRUDNA?! Skandal epskih razmera!

“PREDIGRA POČINJE IZ DNEVNE SOBE, A NE IZ SPAVAĆE!” Doktorka u “Malim stvarima” opisala šta je ženama potrebno, a muškarci ne razumeju (VIDEO)

Objavio: RHT
27/10/2024 9:40 PM

“PREDIGRA POČINJE IZ DNEVNE SOBE, A NE IZ SPAVAĆE!” Doktorka u “Malim stvarima”

Emisija koja vas inspiriše emitovana je danas od 12 sati na HYPE TV.

Foto Hype TV

U novom izdanju “Malih stvari” gošće su bile Iva Štrljić, Branislava Pavlović i doktorka Marija Ristić.

Govorilo se o predrasudama i tabu temama koje žene opterećuju. Saznajte šta žene zaista žele, koliko poznaju svoje telo i šta muškarci pogrešno pretpostavljaju.

“Šta muškarci u stvari misle da je ženama potrebno?”, upitala je voditeljka Snežana Dakić

“Da žena isto može odmah nešto da uradi kao što i on može. To je najveća predrasuda. Muškarcu je dovoljan samo jedan dodir njegovog polnog organa da on uđe u erektilno stanje. A zapravo ženu kada bi bilo ko, uključujući i njenog partnera, iz čista mira neko dodirnuo. Po svojoj vulvi njoj to ne bi bilo baš prijatno. Oni stvarno misle da žene na samu misao o tome žele da imaju odnos. Da mogu da budu otvorene za odnos, da može vagina da se otvori u trenutku i da može da ovlaži”, opisala je doktorka.

“PREDIGRA POČINJE IZ DNEVNE SOBE, A NE IZ SPAVAĆE!” Doktorka u “Malim stvarima”

“I da njoj to bude prijatno”, nadovezala se voditeljka.

“Naravno, može, ali jednostavno, iako žensko i muško telo imaju iste delove, ne funkcionišu na isti način. To je glavna predrasuda. Da na njegovo hajde ona samo skoči i krene. Taj momenat predigre takođe je predrasuda što muškarce smara. Oni nju sad da ljube 15 minuta ovde, pa onde. Zapravo predigra ide izvan spavaće sobe. Krećemo od dnevne da bismo došli do spavaće”, opisala je doktorka Ristić.

Celu emisiju pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

SPEKTAKL U SAVA CENTRU

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su u prodaji. Putem ovog linka možete doći do karata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner