Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Mađarski predsednik Tamaš Šujok u poseti Srbiji: Svečani doček ispred Palate Srbija GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CELOM KUĆOM: U naletu besa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVEK! VENDI PROGOVORILA O MAGIJI I DEMONIMA! Pevačica šokirala svojom konstatacijom, pa upozorila sve na jednu stvar STIŽU RODE, SOFIJA TERZINA TRUDNA?! Skandal epskih razmera! HAOS U SVETU TENISA! Loše vesti za Novaka Đokovića! USKORO NAS OČEKUJU NERADNI DANI! Moći će i da se spoji čak 3 dana! Bikovi, ČLANOVI PORODICE VAM SPREMAJU IZDAJU! Dnevni horoskop za ponedeljak, 28. oktobar! INDI I EDITI PREMINUO BRAT U 21. GODINI ŽIVOTA! Velika tuga! FUJ! NIŠTA IM NIJE SVETO! Jezive scene u rijalitiju čak i na SVETU PETKU! Otimali hranu, bacali, pa skakali po stolu STRUČNJACI APELUJU NA GRAĐANE SRBIJE: Čuvajte se prevaranata na društvenim mrežama – ovako vas najčešće varaju “NJIHOVU LJUBAV OPISUJEM KAO NE BAŠ LEPU!” Aleks Nikolić progovorila o Caru i Dalili, evo šta je poručila Dragojevićevoj! (VIDEO) RASKID?! Teodora Džehverović ovim potezom šokirala – svi misle da je GOTOVA VEZA SA KOŠARKAŠEM?! OVA KOBASICA SE HITNO POVLAČI IZ PRODAJE! Pronađena OPASNA BAKTERIJA u njoj “IMALA SAM AFERU SA GASTOZOM!” Nenadov spisak devojaka je dugačak, a sada se oglasila i ona! (VIDEO) “Ljudi uvek PRE NAPADAJU ŽENU KOJA NIJE UDATA nego onu koja ima muža!” Iva Štrljić otvoreno u “Malim stvarima”: “Kada bi se dogodilo…” (VIDEO)

Kim Kardašijan se oglasila o braći Mendez: Robijaju 34 godine zbog UBISTVA RODITELJA! Pozadine priče je drugačija, a evo šta ona kaže! (FOTO)

Objavio: RHT
25/10/2024 9:34 AM

Kim Kardašijan se oglasila o braći Mendez

Erik i Lajl Mendez proveli su 34 godine u zatvoru zbog ubistva majke i oca. Oni su ih ustrelili puškom, a u Los Anđelesu su se pojavili dokazi da ih je otac godinama s*ksualno zlostavljao.

Kim Kardašijan

Foto ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Braći Mendez će se ponovo suditi za ubistvo roditelja. Trenutno obojica služe doživotne kazne za ubistvo počinjeno 1989. godine. Na ovo je najviše uticala javnost zbog s*ksualnog i psihickog zlostavljanja koje su braća trpela od svog oca. Ali tada nije bilo ‘popularno’ zlostavljanje nad decacima.

Samim tim Glavni tužilac Džordž Gakson zatražiće od suda da ponovo izrekne presudu ozloglašenoj braći.

U preporuci suda otvara se i mogućnost da braća budu puštena na uslovnu slobodu, prenosi Rojters.

Kim Kardašijan se oglasila o braći Mendez

Ovim povodom oglasila se i najpoznatija influenserka Kim Kardašijan na Instagramu.

Dobili su drugu šansu u životu i biće uslova za saslušanje o uslovnom otpuštanju. Mogli bi biti oslobođeni u roku od šest meseci“, započela je Kim putem svog obraćanja na ovoj mreži.

Ona se zahvalila pomenutom sudiji što ste ponovo posetili braću Mendez kako bi se ispravila krucijalna greška.

“Vaša posvećenost istini i neustrašivosti je za svaku pohvalu”, dodala je Kardašijanova, koja se obratila članovima familije, kao i prijateljima braće.

Printskrin Instagram: kimkardashiann

“Vaši glasovi su se čuli”, istakla je, pomenuvši TV emisije koje su pomogle u tome da se razotkrije zlostavljanje i nepravda u ovom slučaju.

“Erik i Lajlu sudiće se sada nakon što im je kazna zatvora smanjena na 50 godina…”, objasnila je Kim.

“Zakon u Kaliforniji je 2015. godine zakon u Kaliforniji dozvolio pojedinačne kazne zatvora u trajanju od 25 godina. S obzirom da su oko 35 godina u zatvoru, Erik i Lajl se vode kao ‘mladi prestupnici’, samim tim su podobni za uslovno otpuštanje“, zaključila je ona.

Printskrin Instagram: kimkardashiann

Pomenuti tužilac koga je Kim pohvalila rekao je:

“Verujem da su platili dug drušvu'”.

Dodao je da nema sumnje da su braća ubila svoje roditelje, ali je naveo nove dokaze. Reč je o pismu koje je Erik Menendez navodno napisao rođaku osam meseci pre zločina. Tada je opisao zlostavljanje koje je trpeo.

Braća Menendez, koji sada imaju 56 i 53 godine, osuđeni su nakon drugog od dva suđenja.

Njihov otac Hoze Menendez pogođen je u potiljak, a majka Kiti pogođena iz 15 hitaca u njihovoj kući na Beverli Hilsu u Los Anđelesu.

U vreme zločina Lajl je imao 21, a Erik 18 godina.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner