Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA ŠOKANTNA PRIČA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Cimeri ga pozorno slušaju, on izneo neverovatne detalje: Trebalo je da kupim stan u Monte Karlu, video se ceo zaliv, a onda… KONTROLA MARŽE I U APOTEKAMA Vučević: “Ne treba da skidaju kožu s leđa građanima” CARA ČEKA OPŠTA POMETNJA!? Evo šta se sve dešavalo sa Majom! NOVI DETALJI DRAME U CRIKVENICI! Pucnjava na Bežaniji! Dve osobe povređene NOVA EPIDEMIJA! Izdato jezivo upozorenje, evo o čemu se radi! ENA ČOLIĆ SMUVALA SINA ZLATE PETROVIĆ: Pali sočni poljupci u izolaciji, svi su u ŠOKU kada su videli OVE SCENE! Blažić negodovao u sudnici, pa počeo da se smeje: “Veštaci od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu” MILE KITIĆ SA MARTOM BEŽI IZ BEOGRADA: Sele se iz jedne od najskupljih vila, evo gde će sada živeti! NIJE VIŠE SMEŠNO? ISIDORI STIGLA KAZNA? Otkriveni novi detalji nakon drame sa Trifunovićem SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE SA MAĐARSKOM Vučić otkrio sve detalje EVO KOJI JE FAKULTET ZAVRŠILA JELENA ĐOKOVIĆ! Bila je profesionalni sportista, a onda je odustala od svega i otišla u inostranstvo: Govori čak četiri jezika “PRAVIMO MEGAPROJEKAT ZA HORGOŠ” Predsednici Vučić i Šujok se obratili javnosti: Srbija je pouzdan partner i naš prijatelj PEVAČICA PROGOVORILA O OBIČAJIMA KOJI SE POŠTUJU U NJENOJ KUĆI! Pa otkrila sve o veroispovesti i detaljima iz života TUGA DO NEBA: Preminuo poznati voditelj u 57. godini! Pre nedelju dana mu je uspostavljena dijagnoza KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJICAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO)

STRAVIČNA ISPOVEST UČESNIKA RIJALITIJA O ZLOSTAVLJANJU LEDI KRV U ŽILAMA! Usvojila ga hraniteljska porodica, a onda prošao kroz PAKAO

Objavio: RHT
22/10/2024 3:30 PM

Stravična ispovest učesnika rijalitija

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

Rijaliti učesnik Nenad Ćubić Ćuba u svojoj ispovest ispričao je detalje iz životu u domu, roditeljima koji su ga usvojili i želji da upozna svoje biološke roditelje.

– Prvo čega se sećam je da sam bio u domu. Ja koliko znam ostavljeni smo u bolnici kao bebe, brat i ja. Imali su neke probleme, da li nas nisu voleli ili nešto. Prebačeni smo u dom, pa u hraniteljsku porodicu gde nismo imali uslove. Ja sam imao tri godine, a brat pet. Ne sećam se tih ljudi, to je bila najgora situacija. Kad god dođu neki roditelji da vide da li žele da te usvoje, dobijali smo slatkiše, ali nikad ništa nismo dobili. Jeli smo samo poparu, ništa slatko, po ceo u krevetu.

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

“Ne znam ni da li su nas kupali”

-Primili su nas samo zbog para. Moja kosa je bila zarasla, bio sam zapušten i ne znam ni da li su nas kupali. Kad su nas usvojii ja sam imao pet, a brat sedam. Mislim da sam imao prezime Petrović, a ime nisam imao. Posle smo se krstili. Mi smo živeli posle u Prijepolju, tata je radio po ceo dan za 3000 dinara. Nije bilo para, svaki dan je od šest do uveče taksirao da bi nas odgajio.

Stravična ispovest učesnika rijalitija

Kako je naveo, nije znao da je usvojen, a onda je sa 11 godina sazano istinu.

– Ljubinka, valjda… Možda smo i imali. Ja nisam znao da sam usvojen, do neke godine kad su nam rekli. Imao sam možda 11 godina, a on 13, tad smo saznali. Seli smo da pričamo, rekli su da nam nisu pravi roditelji i da će nas voleti do kraja života. Ja sam tad rekao da su nam dali novi život i da ću ih voleti do kraja života i smatrati ih pravim roditeljima. To jesu i biće. Napustili smo Prijepolje zbog posla, nije otac mogao da izdržava.

“Sećam se zadnji dan, ulazim u sobu, vikao sam “Tata”, a on zatvara oči”

-Preselili smo se u Gornji Milanovac, radio je građevinu. Dobio je bolest na poslu, rak grla zbog prašine. Rekao je da će sa svima da bude pravedan i da će da radi. To mi je bilo najgore. Majka se penzionisala, a on je išao da nama bude bolje u životu. Imao je 66 godina kad je umro. Pred smrt mi je rekao da čuvam majku, da se promenimo na bolje, da budemo vredni. Sećam se zadnji dan, ulazim u sobu, vikao sam “Tata”, a on zatvara oči. Draže bi mi bilo da to nisam video.

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

Ćuba je otkrio da li je nekada poželeo da upozna svoje biološke roditelje.

– Razmišljao sam odakle srca da to neko uradi. Ja sam pokušavao, ali roditelji nisu dali. Rekli su dok su živi da neće dati. Ja nisam hteo iz poštovanje. Ja mislim da majka zna sve, ali da neće da kaže. Mi samo želimo da ih vidimo na sekund i da pitamo zašto su to uradili. Meni je to najveća želja. Želim samo da vidim kako izgledaju ljudi koji ostavljaju decu, kako izgleda čovek bez srce.

“Samo znam da sam ostavljen u Smederevu”

-Čuo sam da su oboje bili u zatvoru, da su bili kriminalci. Mogu da budu šta god, narkomani, kriminalci… Ništa ne znam. Samo znam da sam ostavljen u Smederevu. Niko mi se nikad nije javio. Roditelji su to baš krili, branili su nam neke stvari. Posle 12 nismo mogli da ostanemo u gradu jer su imali strah da ne tražimo roditelje i da ne pobegnemo od kuće. Ja njih smatram roditeljima i uvek ću. Ja sam sa njima 18 godina, baš smo vezani i uvek će da mi budu roditelji.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Produkcija me je TUKLA?! UPISKILA sam se od STRAHA! Unistili su mi ZIVOT!” Ivana Keneski ISPOVEST

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner