Background adbanner
calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Predsednik se obratio političkim gubitnicima: Za mene su njihove porodice i majke svetinja – u koju nikada neću da diram! (FOTO) OVO ČISTI DOM OD BUBA I PAUKOVA! Uz biljke rešite sve probleme UHVAĆENI NA DELU! Ivan Marinković i Jelena Ilić se LJUBE! Mislili da KAMERA NE SNIMA! (VIDEO) “CARCAST SA VA VANOM” NOMINOVAN ZA PODKAST GODINE! Vanja Veljić u trci za prestižnu nagradu! Optuženi za ubistvo Danke Ilić(2) TRAŽE DA IZAĐU NA SLOBODU?Oglasio se advokat ODRŽAN VELIKI ŠKOLSKI ČAS! U Kragujevcu obeleženo 83 godine od masovnog streljanja civila i đaka (FOTO) IVANA NIKOLIĆ POSLALA HITNU PORUKU SESTRI ANI! Njene reči nose brutalnu poruku! Evo šta misli o Stefanu Kordi! (FOTO) PLJUŠTE NOVE TUŽBE PROTIV PAF DEDIJA! Još pet novih žrtava izašlo u javnost! Toliko ih je dr*girao i maltretirao da su morali na infuziju! INFLUENSERKA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA OPERISANA! Javila se iz bolničke postelje pa poslala snažnu poruku (FOTO) OVO NISTE ZNALI O DARKU LAZIĆU! Ima zanat u rukama! Fanovi u transu PRODUŽEN PRITVOR VLADIMIRU KECMANOVIĆU! Sud doneo hitnu odluku! PETAR STRUGAR IZNENADIO OBJAVOM! Njegove reči upućene devojci šokirale pratioce na društvenim mrežama (FOTO) UZ OVAJ NAPITAK SMRŠAJTE BRZO I LAKO! Evo kako da se zategnete SKANDALOZNE SCENE SOFIJE I TERZE USRED BELA DANA! Ljubavnica ga zajahala kao nikad do sada, šok kadrovi! (FOTO) “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA PREMINULA PLEJBOJ ZEČICA U 31. GODINI! Čekala je transplantaciju!

PLIVAĆETE U PARAMA AKO VIDITE OVAJ ZNAK! Obratite pažnju na OVO!

Objavio: RHT
21/10/2024 10:46 AM

Plivaćete u parama ako vidite ovaj znak

Narodna verovanju smatraju da postoje posebni znaci koji mogu da prognoziraju i ukazuju na to da vam stiže novac.

Foto:Pixabay Finansijski horoskop

Foto:Pixabay Finansijski horoskop

Foto:Pixabay Finansijski horoskop

Naime, nekoliko situacija koje ukazuju na moguć profit i poboljšanje finasijske situacije. Takođe, može da pokaže bolji period i životne situacije.

Plivaćete u parama ako vidite ovaj znak

Prema feng šuiju, broj osam simbolizuje sreću i ravnotežu. Ako često primećujete ovaj broj u svom okruženju, to može značiti da će vaša finansijska situacija uskoro postati bolja.

Kada dobijete novac ili poklon prvog dana u mesecu ili tokom punog meseca, veruje se da to najavljuje dolazak još novca u bliskoj budućnosti. Iako mnogi imaju strah od pauka, u narodnim verovanjima se smatraju donosiocima sreće i nagoveštavaju finansijski dobitak.

Ako u šoljici kafe primetite mehuriće, to je znak da su vam na putu lepe novčane promene.

Kada skupljate novčiće u kasici ili teglu, privlačite prosperitet. Čuvanje novčića u kuhinjskom ormaru takođe se smatra povoljnim za privlačenje bogatstva.

Ako se ptica uneredi po vama, to se tumači kao znak dobre sreće i nagoveštaj velikog finansijskog dobitka.

Verovanja poput ovih pružaju inspiraciju i nadu da će se sreća osmehnuti onima koji u njih veruju.

Hypetv.rs/Informer S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o  Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju na tickets.rs.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner