Background adbanner
calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
KRICI U SUDNICI! Brat ubijenog se direktno obratio Urošu Blažiću, pa hitno izveden iz sale: “Majmune, smrade jedan zapamti me dobro…” “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRETNJAMA (VIDEO) 3 ZNAKA OČEKUJU VELIKE PROMENE! Uspeh u karijeri i poslovni uspeh, ali to nije sve! VELIKA TRAGEDIJA! Umro mladi muzičar nakon ulične pljačke VUČIĆ SA MSVANTIJEM OBIŠAO VOJNOTEHNIČKI INSTITUT: “Sa ponosom sam upoznao Njegovo Veličanstvo sa najnovijim dostignućima srpske vojne industrije UJNA UROŠA BLAŽIĆA IZJAVILA SAUČEŠĆE OŽALOŠĆENIM RODITELJIMA! “Pitala sam njegovu majku zašto je pobio decu i odakle toliko oružje u kući?” CITY HYPE! Saša Mirković obišao “Imanje”! Mahrina otkrila sve o odnosu sa Henijem! Amar Gile iskreno o vezi sa Prijovićkom! (VIDEO) “TI SI ODRON OD MAJKE! PRODALA SI PORODICU!” Žestoka PLJUVAČINA po Aneli! Otkriveno sa kim je bila u Beogradu DRAMA NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Svedočio deda optuženog ANITA UHVATILA ANĐELA SA DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO U nedelju se završava letnje računanje vremena! Spavaćemo sat duže! NOVI AMBASADOR HOLANDIJE PREDAO AKREDITACIJU Vučić: Poznata po inovacijama i naprednim tehnologijama, Holandija može da nam ponudi dragocena iskustva SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! UTEGLA SE SVA U BELOM, NE SKIDA OSMEH SA LICA! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO NOVU AMBASADORKU KANADE Vučić: Brojna dijaspora srpskog porekla, kao jedinstveni most između naše dve zemlje KONAČNO JE SVE OTKRIVENO! Evo šta se dešava i gde se nalazi Đanijevo četvrto dete! Ali i zašto ga folker nikada ne spominje PRONAĐENI CRVI U “KRAŠOVOJ” BAJADERI: Fabrika za to okrivila uslove skladištenja

RASKINULI TERZA I SOFIJA! Svi detalji, guši se u suzama ne može da dođe do vazduha! Milica će se šokirati

Objavio: RHT
21/10/2024 9:22 AM

Raskinuli Terza i Sofija

Borislav Terzić Trza i Sofija Janićević su stavili tačku na ljubavnu romasu. Atraktivna plavuša, ne može da podnese bliskost Borislava sa Aneli Ahmić.

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

Takođe, Sofija ne voli da se Teza druži Enom Čolić. Nastala je žustra rasprava između popularnog rijaliti para.

Raskinuli Terza i Sofija

Terzić je kukao pred već sada bivšom devojkom zbog otga što je ostavio trudnu verenicu zbog kratkotrajne afere.

– Ajde kreni, šta te muči? – upitao je Terza.

– Pa da krenem od Aneli, nije mi bilo jasno. Ja nisam pitala nikoga ništa, ona je ceo dan pričala da ona može tebe da zagrli kad hoće – rekla je Sofija.

– Šta je s tobom? Ona je došla i provocira sve vreme, ali ajde ne zanima me. Nije to tema, kaži mi od kad te grize savest? – upitao je Terza, a Sofija se smejala.

– Šta je smešno? Ja vidim tvoje ponašanje. Već dva dana tvoje hladno ponašanje bez razloga. Ajde šta te boli ku*ac, ja sam sve izgubio u životu, nisi ti – rekao je Terza.

– Meni smeta što ti ne možeš da završiš svađu za stolom nego nastavljaš dalje posle stola – rekla je Sofija.

– Da li je to to? – upitao je Terza.

– To je to. Nisam navikla da se sviđam. Još jedna jako bitna stvar, čula sam za tvoju bliskost sa Enom– rekla je Sofija.

 Završili smo – rekao je Terza.

– Znači ti želiš sa mnom da završiš? – upitala je Sofija.

– Šta je problem? – pitao je Terza.

– Problem je što je izašao snimak, problem je što niko neće sa mnom danas da priča u kući – rekla je Sofija.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner